Πωλειται Sky100 ΕΥΚΑΙΡΙΑ....

Πωλειται Sky100 ΕΥΚΑΙΡΙΑ....

Δημοσίευσηαπό dmpatanis » Τετ Ιούλ 02, 2014 5:40 am

------- ΕΠΩΛΗΘΕΙ --------

Πωλειται το αριστα εμφανισιακα και λειτουργικα παραμοτερ Sky100 ,απο τους ποιο αξιοπιστους κινητηρες, σε πλαισιο του Αρη Κολιακου (ppg.gr) με λιγες ωρες(λογω 2 παιδιων που εχω),αριστα συντηρημενο και με 6μηνες εγγυηση ακομη.
Δουλεμενο παντα με βενζινη 100οκτανιων και λαδι full synthetic power 1 racing.Οσοι με ξερουν γνωριζουν το ποσο προσεχω των εξοπλισμο μου.
Το παραμοτερ ειναι πραγματικα σαν καινουργιο οπως θα δειτε και στις παρακατω φωτογραφιες και ειναι ευκαιρια για οποιον το προτημηση.
Πωλειται στην τιμη των 2800ευρω και θα δοθει μαζι με δυο προπελλες μια carbon 125cm (βγαζει 55kg) και μια ξυλινη 130cm (βγαζει 56kg),και με το μεγαλο ντεποζιτο για cross country πτησεις.
Στο βιντεο φαινεται η δυναμομετρηση που του εκανα με προπελα 140cm και εβγαλε 61kg!!
Για πληροφοριες μην δυστασεται να εποικηνωνησεται μαζι μου στο
τηλ. 6937755706 – Δημητρης.
Ευχαριστω.
Βιντεο
https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=VstS0FDEE9E

Φωτογραφιες
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
dmpatanis
Friend

Δημοσ.: 98

Re: Πωλειται Sky100 ΕΥΚΑΙΡΙΑ....

Δημοσίευσηαπό dmpatanis » Πέμ Ιούλ 24, 2014 5:13 am

-------- ΕΠΩΛΗΘΕΙ ---------
Καλοπεταχτο στον καινουργιο μας φιλο και να το χαρει γιατι το μοτερακι το αξιζει. :D
dmpatanis
Friend

Δημοσ.: 98

Επιστροφή στο Αγορές - Πωλήσεις

• Συνολικά υπάρχουν 16 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 16 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες