Games fly in beach Perea Thessaloniki

Games fly in beach Perea Thessaloniki

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Κυρ Σεπ 15, 2013 7:39 pm

Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσ.: 1044

Re: Games fly in beach Perea Thessaloniki

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Κυρ Σεπ 15, 2013 11:03 pm

εχω δει αρκετο κοσμο να φοβαται οταν βλεπει το πραμα να ερχεται προς το μερος του...
δεν φρικαρουν αρκετοι λουόμενοι οταν πετας τοσο κοντα πανω απο τα κεφαλια τους?

προσωπικα παντως σα λουομενος, δεν θα γουσταρα να πεταγες τοσο κοντα μου...
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό paramotorzakynthos » Κυρ Σεπ 15, 2013 11:57 pm

Εγω παντως απο τα 9 λεπτα του video 1.00' ηταν αρκετο ωστε να σταματησω να το βλεπω καθως το χαρακτιριζω ακρως ανασφαλες για τον πιλοτο και τον κοσμο που υπαρχει εκει αλλα και για την εξελιξη του αθληματος γενικοτερα.
Άβαταρ μέλους
paramotorzakynthos
Friend

Δημοσ.: 77

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Δευτ Σεπ 16, 2013 10:47 am

εγραψα"οι παραλιες εχουν κοσμο" οχι ομως και η θαλασσα , ο κολπος ειχε φουσκοτα πυλονες για διαδρομο για τους αγωνες καταμαραν του ομιλου ,οι κολυμβητες δεν πλοισιαζαν, εγω μπενοβγενα στον διαδρομο τους,2 φουσκοτα Ζοντιακ επεβλεπαν τον χωρο,ομαδα διασωσης του Δημου υπηρχε ,χαμηλη πτηση οπου αδεια η παραλια,πιο ψηλα για κανενα λουομενο,"γατακια" μηπως τα φουσκονεται? με κανα 2-3 καμερες θα χατε αποψη του χωρου, και συ που ρωτας για αδεια ποιοι περιμενεις να σου δωσουν ? αλλωστε δεν περιμενω ευσημα λες να τα χω αναγκη? H Περαια γιορταζη φετος τα 90 χρονια,περιμενω ο καθενας να αναδηξη τον τοπο του μεσα απο φωτ/ες κλπ, απο εδω ,αλλιως Λεοναρδο και βλεπεται το "καρδιογραφημα"[ το συνηστω ανεπεφυλαχτα ] ΚΑΙ να στε καλοπροερετοι . Παναγιωτης Χ"Καλλινικιδης .
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσ.: 1044

Επιστροφή στο Video & Foto

• Συνολικά υπάρχουν 36 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 36 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 36 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 36 επισκέπτες