ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝUKLEON 29-REFLEX-2010 1000 EURO�������������

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝUKLEON 29-REFLEX-2010 1000 EURO�������������

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Τρί Μαρ 26, 2013 6:23 pm

http://www.youtube.com/watch?v=Fk3FGYQTQSY

http://www.youtube.com/watch?v=bLuSxeNNZaY

Είχε δυό τρία σκισιματάκια τα οποία επισκευάσθηκαν επαγκελματικά.
τηλ. 6972056113
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝUKLEON 29-REFLEX-2010 1000 EURO������������

Δημοσίευσηαπό dmpatanis » Τετ Μαρ 27, 2013 4:53 pm

Φωτογραφιες του αλεξιπτωτου...

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
dmpatanis
Friend

Δημοσ.: 98

Δημοσίευσηαπό VENTUS » Τετ Μαρ 27, 2013 4:55 pm

Υπάρχει πληροφορία ότι το porosity του φτερου σου είναι κοντά στο μηδέν. Ελπίζω ότι δεν είναι έτσι και δεν θέλεις να πάρεις κανέναν στο λαιμό σου; Ξέρεις ότι λέω δεν το λέω τυχαία έτσι για να δημιουργώ εντύπωση

VENTUS
Άβαταρ μέλους
VENTUS
Friend

Δημοσ.: 94

Δημοσίευσηαπό VENTUS » Τετ Μαρ 27, 2013 5:08 pm

Θέλω δηλαδή να πω ότι την τιμή ενός φτερου την καθορίζει το τεστ porosity και θα πρέπει να το συνοδεύει σε φτερό με προϊστορία.

VENTUS
Άβαταρ μέλους
VENTUS
Friend

Δημοσ.: 94

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Πέμ Μαρ 28, 2013 12:14 pm

Αυτό είναι θέμα που αφορά εμένα και τον αγοραστή.Εγώ καθόρισα την τιμή του σύμφωνα με την φθορά του και οταν βρεθεί αγοραστής εγώ θα τον ενημερώσω και γ'αυαυτήν την παράμετρο.
Μέχρι τώρα δεν είχε τεθεί θέμα πορόσιτυ στο παραμότορ γιατί οι πτήσεις μας στην παραλία δεν χρήζουν ιδιαίτερης προφύλαξης.Μην κρίνεις εξ ιδίων που είσαι παράτολμος και ορμάς,αυτό το φτερό θα το πάρει ενας να κάνει εξάσκηση στην παραλία(και ολοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό σε φθορές)να πετάξει στα σίγουρα για κανα δυό χρόνια,να φάει αυτό ολη την μπόρα και αφού σιγουρευτεί θα δώσει τρία χιλιάρικα να το πάρει καινούργιο,έτσι δεν κάναμε όλοι μας.Πρόσφατες πτήσεις μου σε βουνά και κάμπους μαρτυρούν του λόγου το αληθές.Μην ξεχνάς τα τσούβάλια με τα οποία μάθαμε να πετάμε ολοι και μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνται.
Το πορόσιτυ στην ηρεμία της παραλίας εχει επίπτωση μόνο στο glide δηλαδή στο καύσημο.
Αυτά όλα δεν σημαίνουν οτι το πανί μου δύο χρονών,με την καλύτερη μεταχείρηση δεν εχει πορόσιτυ.Είναι πεσμένη μόνο στις μπούκες απο την απο πάνω πλευρά.Για μένα δεν σημαίνει απολύτως τίποτε για πτήσεις ρουτίνας και για ακροβατικά.
Και μιά και είπα (ακροβατικά)τί θα γίνει για αγώνες PARABATIX πότε θα το αποφασίσετε.Ανέχω ακόμη το nukleon μ'αυτό θα λάβω μέρος.
Πολλά φιλιά σ'όλους και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο.Αναμένομε εναγωνίως.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Επιστροφή στο Αγορές - Πωλήσεις

• Συνολικά υπάρχουν 11 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 11 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες