Ozone Slalom On 19m² collapse

Ozone Slalom On 19m² collapse

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Πέμ Μαρ 14, 2013 10:50 pm

Πολύ κακό κλείσιμο(στο 5:30)και χωρίς ιδιαίτερο λόγο...τι λέτε οι πιο παλιοί;;
Τελευταία επεξεργασία από BARBATUS και Παρ Μαρ 22, 2013 8:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Re: Ozone Slalom On 19m² collapse

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Σάβ Μαρ 16, 2013 11:45 am

Μάλον συναντά δυνατό θερμικό απο το εργοτάξιο.Κάτι τέτοιο είχαμε δεί και στο video της green peas,οταν προσπαθήσαν με δύο παραμοτέρ να ρίξουν καπνογόνα σε εργοστάσιο στην Γαλλία.
Δεν είναι καθόλου παράξενο.Οι πιστοποιήσεις στα φτερά δίνονται με κλειστά τα τρίμ.Εχω φάει πολλά κλεισίματα με ανοικτά τα τρίμ,στα οποία ξανάνοιγε μόνο του και μία φορά με πατημένη επιτάχυνση εκλεισε σχεδόν ολο και το ανοιξα με μεγάλη προσπάθεια και απώλεια υψους πάνω απο 300μ.
Ολα αυτά δεν πρέπει να αποθαρύνουν κάποιον,απλά να τον κάνουν προσεκτικό.Δεν πετάμε πάνω απο πόλεις,εργοστάσια,υψικαμίνους κλπ. ούτε στα υπήνεμα βουνών με αγριους ανέμους.
Οταν παρά την προσοχή μας πέσουμε στα πολύ δύσκολα,και δεν ενοώ τα θερμικούλια, η ΟΖΟΝ γράφει, κλείσε τα τρίμ και δούλεψέτο σαν ελεύθερο.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Δημοσίευσηαπό petros vlahos » Κυρ Μαρ 17, 2013 6:30 pm

πιστευω οτι ειναι λαθος πιλοτου επρεπε να κραταει τις πιεσεις
το ιδιο πανω κατω που λεει και ο Ντινος με τραβηγμενα τα τριμ.
αν και αυτος επεσε οχι σε θερμικο αλλα σε καθοδικο για μια στιγμη δεν ειχε τον ελενχο του φτερου που ηθελε λιγο φρενακια
με αποτελεσμα να κλειση!! αλλα εσεις ολοι που εχεται reflex
δεν χρειαζεται να ανησυχειτε!!Ντινο με to Noukleon ειχες τετοιο
θεμα? καλη σαρακοστη σε ολους σας!!
η απογειωση ειναι προαιρετικη!
η προσγειωση ειναι παντα υποχρεωτικη!
Άβαταρ μέλους
petros vlahos
Friend

Δημοσ.: 477

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Δευτ Μαρ 18, 2013 6:40 pm

Τί πιστοποίηση εχει πάρειτο 19αρι και πόσα κιλά πιλότος το πετούσε?
Θέλω να σας κάνω γνωστή την αποψη του δασκάλου παραπέντε Στέργιου Μακροβασίλη ο οποίος μου είπε οτι ολα τα φτερά τελευταία εχουν τεχνολογία REFLEX.
Ενα πανί στον αέρα ασφαλώς και μπορεί να χάσει το σχήμα του οταν πετάει σε δυνατές συνθήκες.Αυτά που σας εγραψα για τα κλεισίματα,με το nukleon μου συνέβησαν πετώντας σε ακραίες συνθήκες. Καλή σαρακοστή.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Πέμ Μαρ 21, 2013 5:36 pm

Mονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε. Δεν γνωριζουμε τις συνθηκες ουτε το επιπεδο του πιλοτου. Μπορουμε να μιλαμε για μερες και συμπερασμα να μην βγαλουμε. Μονο οι παρα πολλες ωρες πτησεις σε διαφορετικες συνθηκες θα μας δωσουν τις γνωσεις του γιατι.....
Γι'αυτο και ειναι απαραιτητες οι πτησεις ελευθερου στα βουνα, γιατι οι πτησεις σε παραλιες με την αυρα πρωι-απογευμα δεν ειναι σχολειο.

υ.γ. το ozone slalom δεν ειναι για ολους, θελει πολυ υψηλο επιπεδο εμπειριας γνωσης και ικανοτητας. απολαυστε τον καλυτερο του ειδους Alex Mateos να σπαζει το ρεκορ στο 8 στην Ισπανια
https://www.youtube.com/watch?v=KMaZg-oYJeY

καλες πτησεις φιλαρακια
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό petros vlahos » Παρ Μαρ 22, 2013 7:30 am

Τι λες βρε Αιμιλιε!!!πρεπει να παμε στα βουνα? σον και καλα?
να σου θυμησω οτι 2-3 θανατους ειχαμε τον τελευταιο καιρο
απο ελευθερατζιδες.εμεις παραμοτεραδες ειμαστε!!και υστερα
τι να κανω βολτες περα δοθε και να χαζευω πρινους και κατσικες?
για να εχω εμπειρια απο κλεισιματα!!να μας λειπει το βυσινο!
πεταμε με τις ποιο ιδανικες συνθηκες για αναψυχη και μονο! και ασε την εμπειρια για τους αλλους.το παραμοτερ ειναι ενα μικρο
ultralight και δεν υπαρχει λογος να παω για ελευθερο στην
στιγμη που εχω μηχανη.ειδες ποτε αεροπλανακι να κανει δυναμικο
στο βουνο?μονο ανεμοπτερα!!!αλλο το ελευθερο και αλλο το παρομοτερακι!!!!!μην τα μπερδευεις φιλια πολλα Πετρος
Άβαταρ μέλους
petros vlahos
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Παρ Μαρ 22, 2013 11:19 am

petros vlahos έγραψε:τι να κανω βολτες περα δοθε και να χαζευω πρινους και κατσικες?
για να εχω εμπειρια απο κλεισιματα!!

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑ για σου ρε Πέτρο κατουρήθηκα λέμε!!!

Πάντως κάτι δεν πάει καλά με το Ozone Slalaom άλλος ένας πιλότος έσπασε και τα δυο του πόδια σ ένα κλείσιμο που έφαγε σε προπόνηση σλάλομ.
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Σάβ Μαρ 23, 2013 4:17 pm

Προς Πετρο Βλαχο.
1) Ελευθερο και παραμοτερ το ιδιο μεσο χρησιμοποιουν για να πεταξουν. 2)Οι πτησεις στο βουνο γινοντε για να χαζευεις κατσικες; αυτο καταλαβες; 3)Nαι ειμαστε ερασιτεχνες ομως την εμπειρια και την γνωση τις χρειαζεσαι για την δικη σου ασφαλεια. Εσυ δηλ δεν την χρειαζεσαι την εμπειρια; εκτος κι'αν πετας γυρω απο το ανεμουριο. 4) π.χ. Το pipistrel sinus ειναι ενα υπερελαφρο με το οποιο μπορεις να πας στην αλλη ακρη της γης αλλα μπορεις και να ανεμοπορισεις με λογο 27/1. Εγω δεν τα μπερδευω Πετρο οταν πεταω στα Πιερια παρα πολλες φορες εχω σβησει και θερμικαροντας πηγαινα απο Ελατοχωρι εως Αγ Δημητριο και πισω και μετα παιρνοντας υψος πανω απο 2000 μετρα σβηστος εβγαινα παω απο τον καμπο της Κατερινης και προσγειωνομουν. Ισως ζητας διαφορετικα πραγματα απο μενα.

υ.γ.Αντε να δω ποτε θα πεταξω κι'εγω. :wave:
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Σάβ Μαρ 23, 2013 4:19 pm

BARBATUS έγραψε:
petros vlahos έγραψε:τι να κανω βολτες περα δοθε και να χαζευω πρινους και κατσικες?
για να εχω εμπειρια απο κλεισιματα!!

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑ για σου ρε Πέτρο κατουρήθηκα λέμε!!!

Πάντως κάτι δεν πάει καλά με το Ozone Slalaom άλλος ένας πιλότος έσπασε και τα δυο του πόδια σ ένα κλείσιμο που έφαγε σε προπόνηση σλάλομ.

Κωστα εψαξα και δεν βρηκα τιποτα για το ατυχημα, δωσε καποιες πληροφοριες.

καλες πτησεις
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσίευσηαπό aris » Σάβ Μαρ 23, 2013 7:52 pm

Εδώ, τι συνέβη??
Σόρι ειναι μονο στο facebook

http://www.facebook.com/photo.php?v=2928518148649&set=o.131504077032186&type=2&theater
Μην αμελείτε να παίρνετε την πτήση σας.
http://www.youtube.com/profile?user=ariskol
www.ppg.gr
Άβαταρ μέλους
aris
Friend

Δημοσ.: 645

Δημοσίευσηαπό aimilios » Σάβ Μαρ 23, 2013 9:43 pm

aris έγραψε:Εδώ, τι συνέβη??
Σόρι ειναι μονο στο facebook

http://www.facebook.com/photo.php?v=2928518148649&set=o.131504077032186&type=2&theater

Την απαντηση την δινει πιο κατω στα σχολια: o πιλοτος ηταν αρχαριος και πετουσε πολυ επιθετικα (aggressive). Eιχε δε κανει και τροποποιησεις στο- συστημα διευθυνσης (steering system)- χωρις να εχει τις γνωσεις. Αυτο που ειδα εγω ειναι: ενα λαθος του οτι πετουσε μεσα στις αναταραξεις του αλλου ,ευτυχως την γλυτωσε και σαν αιτια της πτωσης θα πω οτι μαλλον δεν ειχε ταχυτητα στολαρισε την αριστερη πτερυγα και μπαμ. Αν παμε περιπου 2 χρονια πισω ειχε ενα βιντεο στο youtube σιγουρα θα το εχετε δει με ενα πιλοτο της dudek με nucleon η με plasma να κανει στροφες πολυ χαμηλα στο εδαφος και καποια στιγμη να κλεινει και να πεφτει οπως ακριβως και στο βιντεο αυτο και ηρθε ελικοπτερο και τον πηρε. Δεν μπορεσα να βρω το βιντεο για να το δημοσιευσω. Αλλο παραδειγμα σε βιντεο του Μπαρμπαγιαννη Βασιλη ο φιλος μας ο Ντινος καπου στον Αμπελωνα Λαρισας με το nucleon κανει στροφη κοντα στο εδαφος και σκαει κατω με την πλατη,ευτυχως χωρις γρατσουνια αλλα και χωρις ζημια στο παραμοτερ. Τι θα πουμε οτι εφταιγε το φτερο μην το παρετε;
Ελα και το βιντεο που ελεγα με τον Tomasza Kudaszewicza

https://www.youtube.com/watch?v=OThjcFdxNhI
Τελευταία επεξεργασία από aimilios και Κυρ Μαρ 24, 2013 2:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Κυρ Μαρ 24, 2013 8:25 am

Η απάντηση του Αιμίλιου με καλύπτει απόλυτα.Αναγνωρίζουμε και οι δύο οτι φταίμε εμείς για τα ατυχήματά μας.Η δαιμονοποίηση ή θεοποίηση τών παραπέντε,αν δεν είναι εκ του πονηρού, είναι αφέλειες.
Οπως έγραψα και παραπάνω στο αλλο ποστ,τα πανιά που πετάμε μπορεί και να κλείσουν είτε απο λάθος χειρισμό,είτε σε δύσκολες συνθήκες τις οποίες σας ευχομαι να μήν τις δείτε.
Η τεχνολογία reflex βοηθάει την πτέρυγα να αντιμετωπίζει μόνη της τις δυσκολίες, οταν η πτήση εκτελείται σε ήπιες αναταράξεις με μέτρια θερμικά.Μόλις δυσκολέψουν τα πράγματα,κλείνουν και τα ρεφλέχ.Ο ίδιος δεν προλαβαίνεις να το ιδείς,απλώς ακούγεται ενα μπάμ συνοδευόμενο απο ισχυρό κραδασμό.Σ'αυτό το σημείο της πτήσης ο πιλότος πρέπει να ακολουθήσει τακτική υποχώρησης.Τότε θα του χρειαστούν οι γνώσεις τής ενεργητικής πτήσης που μαθαίνεται στο βουνό.Μιά-δυό φορές ξέφυγα αλλάζοντας ρότα με ανοικτά τριμ και το φτερό να χορεύει suing.Στην Αμφίκλεια όμως που ηταν δυσκολότερα,πάτησα επιτάχυνση και μετά απο λίγο εγινε γραβάτα κλείνοντας τελείως.Δεν είμαι σίγουρος αν ανοιξε αφου εχασα 400μ μόνη της ή με τις προσπάθειες τις δικές μου.
Αυτά ομως δεν εχουν καμία σχέση με τις ταρζανιές που γίνονται στα πέντε-δέκα μέτρα και μάλιστα με πειραγμένα απιστοποίητα φτερά.Οποια μάρκα και αν είναι ο πιλότος εχει την ευθύνη.
http://www.youtube.com/watch?v=DLk-HIkkpCM
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Κυρ Μαρ 24, 2013 3:35 pm

Ozone statement on Thailand accident VDO
Συνημμένα
577523_3947459825136_1858528067_n.jpg
527723_3947448624856_576594691_n.jpg
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό aris » Κυρ Μαρ 24, 2013 9:05 pm

Θα μου επιτρέψετε να έχω διαφορετική άποψη.
Αυτά συμβαίνουν σε όσες εταιρίες μπερδεύουν το ρεφλέξ με το πλαγιάς.
Δεν μιλάμε για ακραίους χειρισμούς αλλά και με ένα μικρό ροτορα είναι ευάλωτα αν δεν κρατάς πίεση στα φρένα.
PARAMANIA 15 χρόνια δοκιμές και εξέλιξη (Τιμές μεταχειρισμένων 1500 – 2200)
DUDEK 8 χρόνια δοκιμές και ανάπτυξη (Τιμές μεταχειρισμένων 1500 – 2000)
Όλοι οι υπόλοιποι 1 έως 2 χρόνια εμπειρίας (Τιμές μεταχειρισμένων 800 – 1200)
Δεν είδαμε το Revo2 το Fusion σε κανένα βίντεο ή το GTR να κάνει το παραμικρό στους ίδιους ρότορες, στους ίδιους αγώνες ή οπουδήποτε αλλού.
Ξέρω ότι ανάβω φωτιές στο φόρουμ αλλά αυτό γίνετε από το 2006
Τότε κάποιοι θεωρούσαν επικίνδυνα τα ρεφλέξ και τα πολεμούσαν ασύστολα .
Μέσα σε μια πενταετία όλος ο πλανήτης σύνδεσε αμετάκλητα το ρεφλέξ με το παραμοτερ Πριν δυο χρόνια οι υπόλοιπες εταιρίες βλέποντας ότι το παραμοτορ έχει τρελή ανάπτυξη μπήκαν άρπα κόλα στο παιχνίδι για να πάρουν κομμάτι από την πίτα.
Αυτά που αντιμετώπιζε πριν από 15 χρόνια η PARAMANIA τα αντιμετωπίζουν τώρα οι άλλοι. Η DUDEK έκανε κάποιες δοκιμές στο NUKLEON έβαλε 20% πλαγιάς και μετά 2 χρόνια μπανέλες. Στο ΗADRON έβαλε 80% πλαγιάς δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή είναι η πραγματικοτητα.
Ο Mike Campbell-Jones σε μια συναντηση μας στην Γαλλία όταν το συζήτησα μαζί του μου είπε, ή θα δουλέψεις πάνω στο ρεφλέξ για να πετύχεις καλύτερη ανταπόκριση από το αλεξίπτωτο στους χειρισμούς και στις επιδόσεις ή θα τα μπερδέψεις με το πλαγιάς για να το επιτύχεις.
Εγώ προτιμώ να δουλεύω μόνο πάνω στο ρεφλέξ. Ο άλλος δρόμος δεν μου αρέσει.

Να αρχίσει το πιστολιδη !!!
www.ppg.gr
Άβαταρ μέλους
aris
Friend

Re: Ozone Slalom On 19m² collap

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Κυρ Μαρ 24, 2013 10:44 pm

Απο την πλευρά μου δεν εχω αντίρηση γι' αυτά που λές.Φυσικά ολοι συζητάμε χωρίς κανένα ρίσκο.Ας πούμε οτι εμφανίζεται ενα video με φτερό paramania να πέφτει.Τι θα κάνεις εσυ τότε? Ασφαλώς θα δικαιολογήσεις πάσει θυσία το φτερό σου!
Βγήκε η ΑΙμιλία και εδωσε εξηγήσεις για το συμβάν της OZON.
Στο ατύχημα με το nukleon (αυτό που εβαλε ο Αιμίλιος)δικαιολογήθηκαν ανάλογα.Το spedster που πετάει ο Αιμίλιος,πιστοποιημένο στα κιλά του κανονικά, τον βλέπαμε ολοι να στριφογυρίζει ακουμπώντας το φτερό στο χώμα μετά απο απότομη βύθιση και οχι μια και δυο φορές.Μην βιαστείς να πείς γι' αυτό επεσε γιατί είμασταν εκεί και ειδαμε να τρακάρει το φτερό στο δέντρο.
Ο Dell εχει ανεβάσει αυτό το video.
http://www.youtube.com/watch?v=ZLcQ1T9oEYw

Σκεφτείτε τι θα εβαζε εάν πουλούσε παραμάνια !
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Δευτ Μαρ 25, 2013 11:25 am

[quote="petros vlahos"!και υστερα
τι να κανω βολτες περα δοθε και να χαζευω πρινους και κατσικες?

Πετραν απολαυσε την ελευθερη πτηση των δυο Ρωσων στα Ιμαλαια. Δεν σου αρεσει αυτη η αγρια ομορφια των βουνων; Εγω τους ζηλευω. Βεβαια για τετοιες πτησεις με το ελευθερο πρεπει να εισαι τεχνιτης σαν τα πουλια. Εμεις τα τσικο ομως εχουμε τον κινητηρα που μας βοηθαει να κανουμε παρομοιες πτησεις (λεμε τωρα) στα δικα μας μικρα βουνα. Ελα πεταξε πανω απο τα Πιερια τα οποια ειναι ημερο και οχι τοσο αγριο βουνο οπως ο Ολυμπος και κανε την συγκριση με την πτηση πανω απο τα 70km των ακτων της Πιεριας.
Καθε μερος εχει την ομορφια του και καθενας μας διαλεγει, αλλος την Μαρινελα αλλος την Πιτσα Παπαδοπουλου και αλλος την πιτσα Hut.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... a12j0S6NpE
:hello2:
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Δευτ Μαρ 25, 2013 11:33 am

aris έγραψε:

Να αρχίσει το πιστολιδη !!!

:icon_pistoles: :2gun: :chainsaw: :occasion5:
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Re: Ozone Slalom On 19m² collap

Δημοσίευσηαπό aris » Δευτ Μαρ 25, 2013 10:38 pm

Φυσικά ολοι συζητάμε χωρίς κανένα ρίσκο.Ας πούμε οτι εμφανίζεται ενα video με φτερό paramania να πέφτει.Τι θα κάνεις εσυ τότε? Ασφαλώς θα δικαιολογήσεις πάσει θυσία το φτερό σου!

Δεν υπάρχει φτερό μου και δεν είμαι κολλημένος με την παραμανια, Νεροκουβαλητές των εταιριών είμαστε όσοι πουλάμε ρεφλέξ.
Δεν υπάρχει οικονομικό όφελος αλλά υπάρχει ασφάλεια και τρελή ανάπτυξη στο παραμοτορ απ το ρεφλέξ. Αυτό είναι σημαντικό.!!!!

Η Εμίλια μου ζήτησε να αναλάβω την ΟΖΟΝΕ για την Ελλάδα και αρνήθηκα όπως έγινε και με ITV. Την πρόταση αρνήθηκε και γνωστός συνάδελφος στον χώρο του αλ. πλαγιάς.
Όταν το παραμοτερ στην Ελλάδα έχει σπάσει ρεκόρ ανάπτυξης σε σχέση με άλλες χώρες, γιατί να γυρίσεις το άθλημα πίσω μια 5αετια βαζοντας στο χωρο κατι ξεπερασμενο,επειδή έχει όνομα στο αλ. Πλαγιάς ? . Δεν υπάρχει όφελος

Εσύ δεν είσαι που όταν άφησες το Nervur και πέταξες το Fusion μας έλεγες «με αυτό το πανί είστε τζάμπα μάγκες !! γιαυτο μου κάνατε τέτοια κόλπα». Από τότε πέρασαν 3+ χρόνια και τώρα άρχισαν όλοι να βάζουν μπανέλες. Όσο για το γλαιντ ούτε το εχει πλησιάσει κανείς ακόμα
www.ppg.gr
Άβαταρ μέλους
aris
Friend

Δημοσίευσηαπό aris » Τρί Μαρ 26, 2013 12:02 am

και επειδή έχω κέφι σήμερα

Το παραμοτερ χρειάζεται ένα πανί με την ταχύτητα την σταθερότητα και την ασφαλεια του αλεξιπτώτου ελεύθερης πτώσης αλλά με την ευελιξία το γκλαιντ και την ακρίβεια χειρισμών του αλ. Πλαγιάς .
Πως το πετυχαίνουμε αυτό?
Δουλεύουμε συνδυασμούς πάνω σε ένα νέο σχέδιο , αντιγράφουμε τα ήδη υπάρχοντα ρεφλέξ ή προσπαθούμε να κάνουμε το αλ. Πλαγιάς τραβώντας το από δω τραβώντας το από κει με άγνωστες παρενέργειες να πλησιάσει σε επιδώσεις το ρεφλέξ .
Κανένας νομίζω δεν θέλει να είναι στην τσίτα συνέχεια όταν πετά και ειδικά για τους περισσότερους που είναι περιστασιακοί πιλότοι.
Αφού η ιστορία έσβησε το αλεξίπτωτο πλαγιάς από το χώρο του παραμοτορ , τι προσδοκίες μπορεί να έχει κάποιος απ αυτό .

πυρ κατα βουληση :2gun:
www.ppg.gr
Άβαταρ μέλους
aris
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Τρί Μαρ 26, 2013 3:42 am

Ένα λεπτό να γεμίσω το πολυβόλο......

Έτοιμος.Λοιπόν δεν νομίζω να είπε κάνεις ότι η Ozone είναι κακή εταιρεία...πιστεύω ότι είναι μια απ τις καλύτερες στο χώρο του παραμοτέρ κι έχει βγάλει κορυφαία αλεξίπτωτα όπως το speedster κ.α το οποίο είναι φουλ ρεφλέξ και έχει κορυφαία σχόλια παγκοσμίως με το slalom τώρα κάτι δεν πάει καλά αφού με το ντεμπούτο του είχαμε τραυματισμούς - κλεισίματα και κακές κριτικές.

Η λογική ότι η Paramania έβγαλε τα πρώτα ρεφλέξ ΆΡΑ όλοι οι υπόλοιποι την αντιγράφουν δεν στέκει,με την ίδια λογική η Apco π.χ παράγει αλεξίπτωτα απ το 1986 άρα όλα τ άλλα είναι αντιγραφές.

Συμφωνώ ότι χάρις στον mike campbell jones έχουμε τα ρεφλέξ αλλά από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που τα βελτιώνουν κι έχουν κάνει σημαντική πρόοδο ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Τρί Μαρ 26, 2013 10:25 am

Ρε την καημενη την OZONE που κατηντησε να αντιγραφει, να τραβαει απο εδω, να τραβαει απο εκει ωστε να φτιαξει ενα αλεξιπτωτο για ελευθερο παραμοτερισιο.
Το οτι καποιος ειχε πρωτος την ιδεα για κατι δεν σημαινει οτι δεν θα ξεπεραστει καποτε απο αλλα μυαλα τα οποια θα εξελιξουν την ιδεα αυτη, η θα προσθεσουν καποια αλλη ιδεα. πχ Η OZONE ιδρυθηκε το 1998 και τα τελευταια χρονια σαρωσε τις πρωτες θεσεις με τα R10, R11 και ENZO με τους δυο ιμαντες και τις μπανελες (8 στις 10, 7 στις 10 πρωτες)σε τοπικα και παγκοσμια πρωταθληματα ξεπερνωντας αλλες πολυ παλαιοτερες εταιριες στον χωρο.

"γιατι να γυρισει το αθλημα πισω μια 5ετια βαζοντας στο χωρο κατι ξεπερασμενο" ευτυχως δεν επινα καφε γιατι θα πνιγομουν ετσι πως τα λες. Τα τσαγακια που κερνανε με τα viper2, speedster και slalom ο Mateos και η παρεα του τα ξεχναμε;

Τιμες απο para2000.org

NUCLEON 3300
SYNTHESIS 2800
ACTION GTR 3300
LIFT 3100
FORCE 3300
SPEEDSTER 3200
νεροκουβαλητες.....χμχμχμ.....οταν καποιοι μπορουν να πουλανε στα 2500 περιπου και σιγουρα βγαζουν κερδος για τι ποσοστο κερδους μιλαμε;
κανονας: "ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ" κανεις δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του η απο χομπυ, αν καποιος καταφερει και συνδυασει δουλεια και χομπυ απλα δουλευει ευχαριστα και με ορεξη αλλα κυριος σκοπος ειναι το ΚΕΡΔΟΣ.
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Τετ Μαρ 27, 2013 1:12 pm

:blob3: :blob2: :blob5: :blob7: :blob8:

ΟΖΟΝΕ SLALOM Las Candelas 2013

http://vimeo.com/59043381#
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσίευσηαπό petros vlahos » Πέμ Μαρ 28, 2013 8:45 am

fusion paramania και ξερο ψωμι!!!!να τελειωνει η ιστορια!!!!
ροτορες τι ειναι αυτο? δεν καταλαβαινει απο τετοια!!!
καλα τα λες Αρι!!! τραβανε απο δω τραβανε απο εκει!!!!
τραβανε παρακει............πειραματιζονται και δεν ειναι τιποτα
σακατευουν κοσμο.για μενα κακα αλεξιπτωτα και μην με παρεξειγειται γιατι ειναι η προσωπικη μου αποψη.
Άβαταρ μέλους
petros vlahos
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Πέμ Μαρ 28, 2013 11:58 am

Πετρο που να τους βρεις τους ροτορες στην παραλια παλληκαρι μου. Ελα να πεταξεις με δυνατες συνθηκες στα βουνα της ηπειρωτικης Ελλαδας και μετα πες την αποψη σου. Απο την παραλια δεν μπορεις να εχεις σωστη αποψη, οπως πχ ενας μοναχος δεν μπορει να εχει αποψη πανω στο σεξ, (εξαιρειται το gay sex).

καλες πτησεις
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσίευσηαπό aris » Παρ Μαρ 29, 2013 10:37 pm

aimilios έγραψε:Ρε την καημενη την OZONE που κατηντησε να αντιγραφει, να τραβαει απο εδω, να τραβαει απο εκει ωστε να φτιαξει ενα αλεξιπτωτο για ελευθερο παραμοτερισιο.
Το οτι καποιος ειχε πρωτος την ιδεα για κατι δεν σημαινει οτι δεν θα ξεπεραστει καποτε απο αλλα μυαλα τα οποια θα εξελιξουν την ιδεα αυτη,
NUCLEON 3300
SYNTHESIS 2800
ACTION GTR 3300
LIFT 3100
FORCE 3300
SPEEDSTER 3200
νεροκουβαλητες.....χμχμχμ.....οταν καποιοι μπορουν να πουλανε στα 2500 περιπου και σιγουρα βγαζουν κερδος για τι ποσοστο κερδους μιλαμε;
κανονας: "ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ" κανεις δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του η απο χομπυ, αν καποιος καταφερει και συνδυασει δουλεια και χομπυ απλα δουλευει ευχαριστα και με ορεξη αλλα κυριος σκοπος ειναι το ΚΕΡΔΟΣ.

Αιμίλιε παραφράζεις τα λεγόμενα μου

Η Ozone δεν αντιγράφει και είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες και μάλιστα με σημαντικές καινοτομίες στον χώρο του αλ. πλαγιάς.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει την ανάλογη τεχνογνωσία (μόνο 2 χρόνια ) στο παραμοτορ την στιγμή που χρησιμοποιεί κατά ένα ποσοστό ρεφλέξ. Τότε το φτερό δεν είναι ρεφλέξ, είναι μπασταρδάκι τραβηγμένο.

Πως τώρα με δυο χρόνια «εμπειρία» και 2-3 μοντέλα αλεξίπτωτα στην κυκλοφορία να συναγωνιστείς την Dudek και την Paramania που έχουν αντίστοιχα δουλέψει 10 και 19 χρόνια πάνω στο ρεφλεχ
Είναι παράλογο αυτό που λέω.?

Για την Apco ΟΛΟΙ οι πιλότοι αλ. Πλαγιάς ξέρουν ότι από ανεκαθεν έκανε αντιγραφές.
Δηλαδή βρήκε τους καλυτέρους σχεδιαστές και εμπνευστήκαν μέσα σε δυο χρόνια την καινοτομία στα ρεφλέξ !!!!!??? Αποτέλεσμα, αν δε κάνω λάθος το πανί για αρχάριους να είναι ποιο γρήγορο από το πανί αγώνων.!!!!!!!!

Αυτές οι τιμές που λες ειναι οι τιμες που προτείνουν οι εταιρίες στους πωλητές.
Αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
Οι τιμες είναι από 2600 -2800 για την Dudek και την Paramania.
Η Dudek έχει και promowing από 2400.

Αυτες αναλύονται ως εξής
2000 αλεξίπτωτο
80 μεταφορά
400 .... 20% κέρδος (τόσο λέει η εφορία)
2480 + 560 (23% ΦΠΑ) Σύνολο 3040.
Αυτή είναι η κανονική τιμή που πρέπει να πωλείτε ένα ρεφλέξ σαν προϊόν βάση νομού .
Α ! !! από τα 400 κέρδος αφαίρεσε φόρο 35% δηλ 140 ευρω.
Όταν η τιμή είναι 2800 , πόσα βγάζω???? Μην τρελαθούμε !!!!

Σε πολλούς έχω δείξει τα τιμολόγια αγοράς , αλλά αν υπάρχει αμφιβολία ποστάρω και ένα τιμολόγιο δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Σάββας έπαθε πλακά μόλις πήρε τον τιμοκατάλογο της Dudek από την Νιρβάνα που τα προωθεί. Εγω δεν μπορω να πουλήσω σε αυτες τις τιμες μου ειπε.

Δεν θα πω τιμές αγοράς αλ. Πλαγιάς (OZONE APCO κλπ.)γιατί θα ξεσηκώσω θύελλες και δεν κανει.
Τελευταία επεξεργασία από aris και Παρ Μαρ 29, 2013 11:29 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
www.ppg.gr
Άβαταρ μέλους
aris
Friend

Επόμενο

Επιστροφή στο Video & Foto

• Συνολικά υπάρχουν 32 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 32 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες