NUKLEON 29- 900 EURO
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
NUKLEON 29- 900 EURO
Πουλάω το nukleon 29 REFLEX.Είναι αψογο και πετάει τέλεια.Ημερομηνια κατασκευής- Φεβρουάριος 2010, και η τιμή του είναι 900 ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από dinoshaidutis και Παρ Φεβ 08, 2013 7:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Re: NUKLEON 29- 900 EURO
Καλησπέρα Ντίνο εχω ένα φιλαράκι που θέλει να ασχοληθεί με το παραμοτέρ κι ενδιαφέρετε για το φτερό σου.
Λες ότι είναι από γενική επισκευή την επισκευή την έκανες προληπτικά ή είχε κάποια ζημιά; Αυτός που το επισκεύασε του έκανε τους απαραίτητους έλεγχους;Μπορεί να μας δώσει πιστοποίηση ότι όντος είναι σε άριστη πτητική κατάσταση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές πτήσεις να χεις.
Λες ότι είναι από γενική επισκευή την επισκευή την έκανες προληπτικά ή είχε κάποια ζημιά; Αυτός που το επισκεύασε του έκανε τους απαραίτητους έλεγχους;Μπορεί να μας δώσει πιστοποίηση ότι όντος είναι σε άριστη πτητική κατάσταση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές πτήσεις να χεις.
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
- BARBATUS
- Friend
- Δημοσ.: 411
Επειδή μια εικόνα κάνει για χίλιες λέξεις,μόλις μπορέσω θα βάλω φωτογραφίες η βιντεο.
-
dinoshaidutis - Friend
Ντίνο τι να την κάνω τη φωτογραφία το ξέρω το nukleon εμένα μ ενδιαφέρει η κατάσταση του...
Πες μου σε παρακαλώ ποιος στο επισκεύασε ώστε να επικοινωνήσω μαζί του να μου πει από πρώτο χέρι τι επισκευή-έλεγχο του έκανε και σε τι κατάσταση βρίσκετε.
Πες μου σε παρακαλώ ποιος στο επισκεύασε ώστε να επικοινωνήσω μαζί του να μου πει από πρώτο χέρι τι επισκευή-έλεγχο του έκανε και σε τι κατάσταση βρίσκετε.
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
- BARBATUS
- Friend
- Δημοσ.: 411
Ακυρον η πώληση προς το παρόν.Ζητώ συγνώμη αλλα αργεί οπως μου είπαν το καινούργιο και θα κρατήσω το παλιό μέχρι να το παραλάβω.
-
dinoshaidutis - Friend
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση