Δοκιμές το νέο polini 200cc από την PXP

Δοκιμές το νέο polini 200cc από την PXP

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τρί Δεκ 20, 2011 10:24 am

Το νέο polini στα 200cc δυνατό αλλά στο σκελετό της PXP όπου τα κρεμάσματα είναι υπερβολικά χαμηλά, " χαμηλότερα ακόμα και απο τον άξονα της προπελας" δημιουργεί πολύ μεγάλο τόργκ. Για όσους δεν ξέρουν τι θα πει το "τόργκ" βάλτε το βίντεο στο 03:23 και δείτε πως στρίβει το μετέρ όταν πατάει το γκάζι στην συγκεκριμένη φάση είναι οκ γιατί ο πιλότος είναι έμπειρος και βαρύς γύρο στα 100 κιλά αλλιώς θα ήταν επικίνδυνο "ειδικά στην απογείωση"
Πάντως, προσωπικά το χειρότερο τόργκ που έχω δει ποτέ μου σε παραμοτέρ είναι αυτό της fresh breeze "γερμανικής εταιρίας" με simonini μοτέρ και ψηλά κινούμενα μπράτσα. τραγικός συνδυασμός!!

http://vimeo.com/31342051

Εικόνα

..
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Re: Δοκιμές το νέο polini 200cc από την PXP

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Τετ Ιαν 04, 2012 2:17 pm

Φίλε Βασίλη τυγχάνει να είμαι κάτοχος PXP και θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

Τα κρεμάσματα στο παρόν πλαίσιο είναι κάτω απ τον άξονα της προπέλας ΜΟΝΟ όταν δεν βρίσκετε σε πτήση,με το που απογειώνετε λόγο του ότι τα μπράτσα είναι κινητά ανεβαίνουν στο ύψος της προπέλας:
Εικόνα
Εικόνα

Για το τόργκ τώρα:

Όσο πιο ισχυρός- ροπάτος είναι κινητήρας σε συνδυασμό με ελαφρύ πιλότο(όπως ανέφερες) τόσο πιο ισχυρό είναι το φαινόμενο και δεν έχει να κάνει τόσο με το ύψος που έχουν τα κρεμάσματα αλλά λόγο της δράσης-αντιδρασης που δημιουργείται.

Στο PXP με κινητήρα Snap100 που έχω δεν συμβαίνει αυτό(στρίβει με το γκάζι ανοικτό κι απ της δυο πλευρές με την ίδια πίεση στα φρένα) διότι απ ότι παρατήρησα τα μπράτσα δεν είναι στο κέντρο του πλαισίου αλλά παράκεντρα πράγμα που εξισορροπεί τις ροπές στρέψης
Εικόνα
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Δημοσίευσηαπό vasilis » Σάβ Ιαν 07, 2012 1:46 am

Απο ότι βλέπω το έχεις αγοράσει και το έχεις κάνει και δοκιμές και σίγουρα εσύ είσαι αυτός που μπορείς να φέρεις την τελική γνώμη στο θέμα.
Μάλλον είναι το πρώτο PXP που ήρθε στην Ελλάδα

Καλοπέταχτο
Engine: Simonini 202cc
Wing: Powerglider 26
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Σάβ Ιαν 07, 2012 9:37 am

Ευχαριστώ φίλος......καλές πτήσεις σου εύχομαι!
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Επιστροφή στο Video & Foto

• Συνολικά υπάρχουν 29 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 29 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες