144 χλμ την ώρα με παραμοτερ!!!

144 χλμ την ώρα με παραμοτερ!!!

Δημοσίευσηαπό vasilis » Κυρ Μαρ 20, 2011 7:14 pm

89,4 μίλια την ώρα, δηλαδή περίπου 144 χλμ την ώρα με παραμοτερ
Τρελές ταχύτητες!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zWmIBSFi ... ideo_title
Τελευταία επεξεργασία από vasilis και Κυρ Μαρ 20, 2011 10:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Κυρ Μαρ 20, 2011 7:27 pm

á÷÷á÷á ôÜðá ðÜåé....

Ý÷åé êáé 30ìßëéá ïýñéï üìùò :p
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό aimilios » Δευτ Μαρ 21, 2011 12:12 am

Τι κολημα εχεις φαει με τον Dell.
Πραγματικα τρελες ταχυτητες με πολυ μικρο πανι ομως και δυνατο και βαρυ μοτερ, αλλα γιατι ρε Βασιλη;
Για να λεω πχ οτι εχω το ρεκορ τελικης; ε και; Σιγουρα το κανει για να προωθησει τα προιοντα που πουλαει και σιγουρα δεν θα παω να τ'αγορασω. Αλλα ειναι τα δικα μου θελω. πχ να πεταω χαλαρος ειτε στο βουνο ειτε στην θαλασα για την δικη μου ευχαριστηση και μονο και οχι για την δοξα.
Οι καλυτερες μου πτησεις ( σε διαρκεια και αποσταση ειδικα με τον top 80 με την τρομερη αυτονομια του) ηταν οι μοναχικες μου πτησεις σε διαφορα μερη της Ελλαδος. Γιατι; γιατι οποτε βρεθηκα με την πολυ καλη κατα τ'αλλα παρεα κανεις δεν ακολουθουσε για μια cross-country βολτα, σχεδον ολοι ηταν..... γυρω-γυρω ολοι στη μεση το ανεμουριο. Και για τους απιστους που θα αμφισβητησουν τα λεγομενα μου ολες οι πτησεις απο το 2004 και μετα τις εχω καταγεγραμενες απο το gps σε φακελο στον υπολογιστη μου.

υ.γ.περιμενω σε κανα 20ημερο και καινουργιο πανι το speedster της ozone. γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό vasilis » Δευτ Μαρ 21, 2011 4:17 pm

Προσπαθεί να πουλήσει να κάνει δόξες, το ψώνιο του κλπ. εμάς τι μας νοιάζει?
Σε αρκετούς απο εμάς απλά μας αρέσει να βλέπουμε βιντεάκια με παράξενα πράγματα, ασχέτος που δεν μας ενδιαφέρει και δεν μπορούμε να τα κάνουμε, έχει πλάκα και ο τρόπος που τα λέει.

Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο με παραμοτέρ στο δυαδύκτιο αλλά
dell, mathieu, pascal, pavel είναι στην επικαιρότητα now a days!!
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τρί Μαρ 22, 2011 12:33 am

Αιμίλιε, αποφασήσαμε να μαζευτούμε Βόλο, θα έρθεις?
Τώρα αν καταφέρω να τους ψήσω και για Πλαταμώνα.. αλλά εντάξει δεν είναι απο το χέρι μου, εγω ένας απλός υπάλληλος είμαι.
Τον τελευταίο λόγο τον έχουν τα αφεντικά.
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Τρί Μαρ 22, 2011 6:38 am

Βασιλη το τριημερο θα ειμαι στην Πρεβεζα σε πανελληνια συγκεντρωση Ducati. Εξ'αλλου το γονατο δεν ειναι ακομη ετοιμο για πτηση. Να περασετε καλα.
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Επιστροφή στο Video & Foto

• Συνολικά υπάρχουν 32 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 32 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες