Τι κάνει πάλι ο τρελός ο Dell

Τι κάνει πάλι ο τρελός ο Dell

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τετ Ιαν 05, 2011 2:18 pm

Εικόνα
free image hosting

εε τσκέρατάδες..
http://www.youtube.com/watch?v=LS3vmfdVwBw
Πολύ πλάκα έχει το Flat Top, πέρασε απο τόσες καλαμώνες και δεν έσπασε η έλικα.
Μου αρέσει πολύ αυτό το στεφάνι, κρατά δάχτυλα μακριά απο την προπέλα.
Τελευταία επεξεργασία από vasilis και Τετ Ιαν 05, 2011 3:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τετ Ιαν 05, 2011 3:27 pm

áðïôåëåß óõ÷íü öáéíüìåíï ï ëüãï ðáñáìüñöùóçò ôïõ åýêáìðôïõ óôåöáíéïý, ôñáõìáôéóìüò äáêôýëùí áðï ðñïðÝëá;
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τετ Ιαν 05, 2011 3:31 pm

JollyRoger έγραψε:αποτελεί συχνό φαινόμενο ο λόγο παραμόρφωσης του εύκαμπτου στεφανιού, τραυματισμός δακτύλων απο προπέλα;

Δεν αποτελεί συχνό φαινόμενο, αλλά όταν αποτελέσει υπάρχουν απώλειες
εσύ βάση λογικής τι πιστεύεις?
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τετ Ιαν 05, 2011 5:59 pm

ðéóôåýù ïôé èá ðñÝðåé íá æõãßóù ôï áí óõìâáßíåé óõ÷íÜ, óå ðåñéóôÜóåéò ðïõ äåí èá óõíÝâáéíå ìå íôïýñï óôåöÜíé, êáèþò åðßóçò êáé ôï ðéèáíü áíôßêôõðï óôçí ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá...

ãéáõôü ñþôçóá áí óõìâáßíåé óõ÷íÜ áôý÷çìá ìå ÷Ýñéá, ðïõ íá ìðïñïýóå íá áðïöåõ÷èåß áí Þôáí ðéï íôïýñï ôï óôåöÜíé, ùóôå íá îÝñù ôé ìÝíåé íá æõãßóù ìå ôçí ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá... (êáé áðï ðëåõñÜò óôéâáñüôçôáò óå ðåñßðôùóç æïõëéãìáôïò, êáé áðï ðëåõñáò åðéðñüóèåôïõ âÜñïõò)
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τετ Ιαν 05, 2011 6:08 pm

ξέρω 3 περιπτώσεις στην ελλάδα με χτυπήματα προπέλας, δεν θα μπω σε λεπτομέριες για να μη ξείνω πληγές.
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τετ Ιαν 05, 2011 6:12 pm

åéóáé âÝâáéïò ïôé èá Þôáí êáëýôåñá ôá ðñÜìáôá ìå íôïýñï óôåöÜíé?

Þ åßóáé âÝâáéïò ïôé áõôïß ðïõ ÷ôýðçóáí Þôáí ìå ìáëáêï;
êáé óôçí ðåñßðôùóç áõôÞ, ðüóïõò îÝñåéò ðïõ äåí ÷ôýðçóáí ëïãïõ ÷Üñç ôç ìÝóç ôïõò, åðåéäÞ Þôáí ìå ìáëáêü?
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τετ Ιαν 05, 2011 6:22 pm

Κύριε, αν διαβάσεις το αρχικό μου σχόλιο θα διαπιστώσεις οτι λέω
Μου αρέσει πολύ αυτό το στεφάνι, κρατά δάχτυλα μακριά απο την προπέλα.
που σημαίνει οτί ΕΓΩ το προτιμώ. Τώρα για το βάρος που λες, είμαι πολύ δυνατός ψηλός γεμάτος μυς και μου φένετε πολυ ελαφρύ
Μιλάω για μένα
εσύ αν θες μίλα για εσένα
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τετ Ιαν 05, 2011 6:27 pm

υπάρχει μεγάλη ποικιλία να διαλέξει ο καθένας αυτό που θέλει

εισαι βέβαιος οτι θα ήταν καλύτερα τα πράματα με μαλακό στεφάνι?

ή εσύ είσαι βέβαιος οτι αυτοί που χτύπησαν ήταν με σκληρό;
και στην περίπτωση αυτή, πόσους ξέρεις που δεν χτύπησαν λογου χάρη τη μέση τους, επειδή ήταν με σκληρό?

εσύ με τι πετάς?
το μικρό σου όνομα?
απο πού είσαι?

αν επιτρέπετε...
Τελευταία επεξεργασία από vasilis και Τετ Ιαν 05, 2011 6:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τετ Ιαν 05, 2011 9:22 pm

ðñïóùðéêÜ èåùñþ ðñïöáíÝò ïôé ìéëáò ãéá óÝíá, êé ïôé åãþ ìéëÜù ãéá ìÝíá...
äåí âëÝðù ôé Üëëï èá ìðïñïýóå íá éó÷ýåé...

ïóïí áöïñÜ ôï "êýñéå", üðùò Ý÷ù óõíçèßóåé íá ðáñáôçñþ íá ÷ñçóéìïðïéåßôáé, ôï èåùñþ áðï ðñïóðÜèåéá ÷åéñéóìïý, Ýùò õâñéóôéêü... äåí âëÝðù ðùò ó÷åôßæåôáé ìå ôï èÝìá óõæÞôçóçò ìáò... üðùò êáé ôï ìéêñü ìïõ üíïìá... anyway...

îáíá÷Üñçêá vasili, ëïéðïí, ìé÷Üëçò :)
üðùò êáé jolly, ãéá üðïéá ÷ñÞóç ìðïñþ íá óêåöôþ ;)

ó÷åôéêÜ ìå ôï ôé ðåôÜù, üðùò Ý÷ù ðåé, Ý÷ù ìéêñÞ ðåßñá óå åëåýèåñï, êáé (áêüìá) êáèüëïõ óå ìïôåñ... õðïèÝôù áõôü ñþôçóåò;

ðÜìå ôþñá ðßóù óôï èÝìá ðïõ óõæçôïýóáìå;

åßðåò, óå Ýíá ÷þñï óõæÞôçóçò, ïôé óïõ áñÝóåé ôï óôåöÜíé ôï íôïýñï..
åßóáé óßãïõñïò ïôé Þèåëåò íá óõæçôÞóåéò;

åßðåò ïôé ãíùñßæåéò 3 ðåñéóôáôéêÜ áôõ÷Þìáôïò... óùóôÜ;

êáôá ôïí ôñüðï ðïõ ôï äÞëùóåò, ùò áðÜíôçóç óå áõôü ðïõ ñþôáãá, Ýâãáëá ôï âéáóôéêü óõìðÝñáóìá ïôé èåùñïýóåò ïôé ìå íôïýñï óôåöÜíé èá åß÷áí áðïöåõ÷èåß...

ãéáõôü óå ñùôÜù, íá ìå ðåßóåéò, ìå ôá ßäéá êñéôÞñéá ðïõ Ý÷åéò ðåéóèåß ï ßäéïò...

åãþ öõóéêÜ êáé äåí åßìáé óßãïõñïò ãéá ôï åýêáìðôï... áí Þìïõíá, ðïéüò ï ëüãïò íá óõæçôïýóá áõôÞ ôç óôéãìÞ;

ãéáõôü ëïéðïí óå ñþôçóá (êé áêüìá äåí êáôÜëáâá ôé ìïõ áðÜíôçóåò ãéá íá åßìáé åéëéêñéíÞò), ìå ðïéü ôñüðï êñßíåéò ïôé åßíáé ðñïôéìüôåñï ôï æïýëçãìá ìÝóçò áðï ôï ÷ôõðçìá äáêôõëùí...
êáé êáôá óõíÝðåéá åðéëÝãåéò ôçí ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá ðïõ åóôéÜæåôáé ðåñéóóüôåñï óôá äÜêôõëá êëð...

áðëþò óõíÝ÷åéá óôçí êïõâÝíôá ðïõ Üíïéîåò êÜíù...
áí äåí èÝëåéò, ìå óõã÷ùñåßò, êáè ïôé íüìéæá ïôé Þôáí åðéèõìçôÞ ç óõæÞôçóç...
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό vasilis » Πέμ Ιαν 06, 2011 12:38 am

το "κύριε", όπως έχω συνηθίσει να παρατηρώ να χρησιμοποιείται, το θεωρώ απο προσπάθεια χειρισμού, έως υβριστικό...
αδιαφορώ για το πως έχεις συνηθίσει εσύ να παρατηρεις το κύριε

γιαυτό σε ρωτάω, να με πείσεις, με τα ίδια κριτήρια που έχεις πεισθεί ο ίδιος...
δεν με ενδιαφέρει καθόλου να σε πείσω

γιαυτό λοιπον σε ρώτησα (κι ακόμα δεν κατάλαβα τι μου απάντησες για να είμαι ειλικρινής)
εσύ αν κρείνω με τα προηγούμενα ποστ που ρωτάς τιποτα δεν καταλαβαίνεις ή καταλαβαίνεις αλλά ρωτάς μόνο και μόνο για να πουλάς πνεύμα

με ποιό τρόπο κρίνεις οτι είναι προτιμότερο το ζούληγμα μέσης απο το χτυπημα δακτυλων...
μπορείς να παραγκήλεις το βιβλίο PPG Bible να το διαβάσεις και να λύσεις όλες σου τις απορίες. όπως κάναμε και αρκετοί απο εμάς

απλώς συνέχεια στην κουβέντα που άνοιξες κάνω...
ΦΙΛΕ.. μη τα μπερδεύεις τα πράγματα, ΕΣΥ άνοιξες κουβέντα
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό tsukalas » Πέμ Ιαν 06, 2011 12:49 am

JollyRoger νομιζω οτι θελεισ να εισαι εσι ο αστυνομοσ απο τα φορουμ :shock: ειναι κουραστικο να βλεπουμε στο φορουμ φασαριεσ :? what's wrong with you again :?:
tsukalas
Friend

Δημοσ.: 14

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Ιαν 06, 2011 1:10 am

:lol:

ïê... åãþ ëïéðïí ðáñáíüçóá íïìßæïíôáò ïôé Ýíá post óå Ýíá forum åßíáé ðñüóêëçóç äéáëïãïõ....

my apologies :)

õã.
áðï ôçí äéêÞ ìïõ ïðôéêÞ ãùíßá, ðïõ åáí åðñüêåéôï ðåñé äéáëüãïõ, ßóùò óå åíäéÝöåñå(ãéá ôïí ßäéï ëüãï ðïõ ìðïñåß íá ìå åíäéáöÝñåé åìÝíá ôé Ýãñáøåò óå Ýíá ðïóô ðïõ ëååé "êïéôá ôé êÜíåé êÜðïéïò"), åß÷á ôçí åíôýðùóç ïôé ï äéá÷åéñéóôÞò åíüò site ãéá ðáñáìïôåñ, óôï ïðïßï äåí åðéôñÝðåôáé áíôßëïãïò, èá åðÝëåãå Ýíá site óôï ïðïßï åðéôñÝðåôáé ï äéÜëïãïò, ðñïêåéìÝíïõ íá åêöñÜóåé ôçí åðéèõìßá ãéá áíôáëëáãÞ áðüøåùí...

êáé ðÜëé óïññõ ãéá ôçí ðáñÜëïãç õðüèåóç áðï ðëåõñÜò ìïõ...
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό tsukalas » Πέμ Ιαν 06, 2011 1:51 am

vasilis νομιζω τωρα δεν πρεπει να απαντισησ αφησε τον θα σταματηση μονοσ του :!: εγω που δεν σασ ξερω επιδι διαβαζω εχω καταλαβει τησ προσωπικοτητες που εχει ο καθενασ :roll: το ιδιο και οι αλοι που διαβαζουν ;)

συγγνωμη ξερω οτι κανω συνεχεια ορθογραφικο λαθοσ οταν γραφω :oops: θα γινω καλοσ ομωσ συντομα
tsukalas
Friend

Δημοσ.: 14

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Ιαν 06, 2011 3:02 am

áíáêåöáëáßùóç:

üôáí Ýãñáøá áõôü:
JollyRoger έγραψε:åéóáé âÝâáéïò ïôé èá Þôáí êáëýôåñá ôá ðñÜìáôá ìå íôïýñï óôåöÜíé?

Þ åßóáé âÝâáéïò ïôé áõôïß ðïõ ÷ôýðçóáí Þôáí ìå ìáëáêï;
êáé óôçí ðåñßðôùóç áõôÞ, ðüóïõò îÝñåéò ðïõ äåí ÷ôýðçóáí ëïãïõ ÷Üñç ôç ìÝóç ôïõò, åðåéäÞ Þôáí ìå ìáëáêü?
Þôáí êáèáñÜ ìáèçìáôéêÞò ëïãéêÞò ç ôïðïèÝôçóÞ ìïõ...

êáé ðåñßìåíá ìéá áðÜíôçóç ôçò ìïñöÞò:

îåñù 3 ðïõ ÷ôýðçóáí äÜ÷ôõëá... áõôü Þôáí óå ÷ ôïýìðåò... ïé ôïõìðåò áõôÝò Þôáí ôÝôïéåò ðïõ äåí èá ÷ôõðáãáí ôéðïôá Üëëï... êáé öÜãáí ôæÜìðá ôá äÜ÷ôõëÜ ôïõò...

åðßóçò Ý÷ù äåé 50 stall áðï ôá 8ìåôñá ìå íôïýñï óôåöÜíé êáé ìå åõêáìðôï, êáé ìðïñþ íá ðù, ïôé äåí êÜíåé êáìßá äéáöïñÜ...

âëÝðù ëïéðïí êáé ôïí íôáë íá êïâåé êáëáìéÝò, êáé ëÝù íá ôï ðñïôéìÞóù...

......

êáè ïôé äåí Ýëáâá ïõôå êáí êáôá ðñïóÝããéóç ôÝôïéá áðÜíôçóç, ïöåßëù íá ïìïëïãÞóù ïôé ðáñáóýñèçêá, êáé ãéá áõôï æçôþ óõãíþìç... :)
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Πέμ Ιαν 06, 2011 5:35 pm

Να μπω κι'εγω στην συζητηση φιλοι και ας αρχισω απο το βιντεο, δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει να πεταει μεσα στα βουρλα και τι αποδεικνυει αυτο. Μαλλον τρικ για να πουλαει κατ'εμε.
Για το στεφανι ( μονο η διπλο) μιας και εχω 2 παραμοτερ με διπλο στεφανι και ενα με μονο στεφανι δεν βλεπω να υπαρχει διαφορα στην ασφαλεια. Μονο για την χρηση σε τραικ χρειαζεται διπλο γιατι στην απογειωση μεχρι να ξεκοληση η πτερυγα απο το εδαφος οι αρτανες πιεζουν το στεφανι και υπαρχει περιπτωση να βρει η ελικα η οποια γυριζει κοντα στο μαξιμουμ των στροφων της και να γινουν ολα (πτνα).
Καλοκαιρι του 2006 (σασι fly products κινητηρας top 80) κατα την απογειωση οταν εσβησε ο κινητηρας στα 10 μετρα υψος περιπου και δεν ειχα χωρο μπροστα να προσγειωθω δεν προλαβα να ολοκληρωσω την στροφη 360ο και χτυπησα στο εδαφος με το πλαι. Στις φωτο δειτε πως εγινε το κυριως σασι (αυτο βρηκε πρωτο κατω και αποροφησε την κρουση) και στραβωσε λιγο και το στεφανι το οποιο αν ηταν ευκαμπτο οπως πχ του miniplane δεν θα ειχε παθει τιποτα. Εγω ευτυχως μια γρατσουνια στον αγκωνα και μια στο γονατο. Α ειχε σπασει και το κοντρα πλακε της ζωνης σε δυο κομματια. Νομιζω οτι αν ειχα παραμοτερ με μονο στεφανι το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο.
Συνημμένα
Resize of Εικόνα 004.jpg
Resize of DSC05985.JPG
Resize of DSC03890.JPG
Resize of DSC03888.JPG
Resize of DSC03886.JPG
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Ιαν 06, 2011 6:08 pm

êáëçóðåñåò :)

ìïõ äçìéïõñãÞèçêå ç åîÞò áðïñßá:

êáè ïôé ï ðñïâëçìáôéóìüò Þôáí ðåñé âáñÝùò ôýðïõ óôåöáíéïý ùò ðñïò ôçí ðñïóôáóßá äáêôýëùí...

õðÜñ÷åé ëåò ðåñßðôùóç, ôï óôåöÜíé, íá Ýðáéîå êáèïñéóôéêü ñüëï, óôçí ðñïóôáóßá ôùí ÷åñéþí óïõ, ôç óôéãìÞ ôçò 'ðñïóãåßùóçò'?

äëä ð÷ íá âñÞêå ðñþôá ôï ðëáßóéï, íá Ýâáëåò ÷Ýñé êÜôù, êáé ðñéí (éóùò?) äéáëõèåé ç ðñïðÝëá ðïõ ßóùò ãýñíáãå, íá õðÞñîå êÜðïéï êëÜóìá äåõôåñïëÝðôïõ ðïõ ôï óôåöÜíé íá êñÜôçóå ôçí ðñïðÝëá ìáêñõÜ áðï ôï ÷Ýñé óïõ;
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Παρ Ιαν 07, 2011 12:31 am

áò õðåñ-åîçãÞóù ôé åííïþ, ìçðùò Ý÷ù ðáñåîçãçèåß ðáëé :(

áðï ôçí åìðåéñßá óïõ, êáôÜëáâá ïôé èåùñåßò ïôé åßôå åýêáìðôï, åßôå 2ðëï, Ýíá êáé ôï áõôü, ùò ðñïò ôï ðüóï ÷ôýðçóåò ð÷ ôç ìÝóç óïõ, óùóôá;

êáé æÞôçóá äéåõêñßíçóç êáé ãéá ôï ôé ðéóôåýåéò êáé ãéá ôá äÜêôõëá....
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Παρ Ιαν 07, 2011 6:10 pm

Κατα την γνωμη μου ενα μονο η ενα διπλο στεφανι προσφερουν την ιδια ασφαλεια. Ενα μερικως ευκαμπτο στεφανι δεν κανει για τραικ αλλα εχει λιγοτερη αντισταση , δεν κοβει κιλα ωσης οπως ενα διπλο και ειναι ελαφρυτερο. Τωρα με το μοτερ στην πλατη να βρεθουν τα δακτυλα στην προπελα το θεωρω αδυνατο, τα χερια τουλαχιστον σ'εμενα απο την εμπειρια μου σε εκατονταδες πτωσεις πχ στο εντουρο τα χερια αυτοματα τα ειχα παντα κοντα στο σωμα μου. Οσο για λεπτομεριες της πτωσεως γιατι ,πως, αν κτλ ισως απο κοντα γραπτως δεν γινεται. :)
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Παρ Ιαν 07, 2011 6:35 pm

thanks, áõôü áêñéâþò ñùôïýóá :D

(ps.
ç áíáöïñÜ ìïõ óôéò ëåðôïìÝñéåò, Þôáí ãéá íá åîçãÞóù ôé åííïþ, åðåéäÞ áñ÷ßæù íá öñéêÜñù ïôé äåí óõíåííïïýìáé ìå êáíÝíáí :lol: , üðùò êáé ôï 2ï ðïóô ìïõ, ôï åîôñá-åðåîçãçìáôéêï... êáé ôá 2 ðåñéôôÜ ôá âñßóêù, áðëþò ðñïóðáèþ íá ìçí ðáñåîçãçèþ :( ... êáô' åìÝíá áñêïýóå êáé ç áñ÷éêÞ åñþôçóç... áëëÜ êáé ìå ôïí vasili ôï ßäéï Ýãéíå, êáé ôåëéêÜ äåí Üñêåóå... :( ...)
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Επιστροφή στο Video & Foto

• Συνολικά υπάρχουν 30 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 30 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες