3 Actioncams test

3 Actioncams test

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Σάβ Μάιος 04, 2013 10:22 pm

Συγκριτικό τριών απ τις καλύτερες Actioncameras της αγοράς...διαλέγεις και παίρνεις!!!

Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Re: 3 Actioncams test

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Δευτ Μάιος 06, 2013 4:55 pm

Παρεμπίπτοντος την Isaw A2 την εχω αγοράσει μετά από πολύωρη εύρυνα που έκανα και είναι πάρα πολύ καλή..την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Εικόνα
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Μάιος 06, 2013 6:02 pm

εγω απο το βιντεακι πιο πανω, θα ψηφιζα sony :p

(αν και την εχω κοψει την καμερα τελευταια... και νομιζω χαρηκα περισσοτερο απ οσο ειχα χαρεί οταν είχα αρχίσει να την χρησιμοποιώ :lol: :p )
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Δευτ Μάιος 06, 2013 11:12 pm

JollyRoger έγραψε:εγω απο το βιντεακι πιο πανω, θα ψηφιζα sony :p

:shock: :shock: :?

JollyRoger έγραψε:(αν και την εχω κοψει την καμερα τελευταια... και νομιζω χαρηκα περισσοτερο απ οσο ειχα χαρεί οταν είχα αρχίσει να την χρησιμοποιώ :lol: :p )

Επειδή δεν την χρησιμοποιούσες σωστά...Το καλύτερο είναι να την ενεργοποιείς πριν τη πτήση και να την ξεχνάς εντελώς...δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό σου κι όταν προσγειωθείς όταν το θυμηθείς την απενεργοποιείς.
Έπειτα στο σπίτι ελέγχεις τι τράβηξε κι αν έχει κάνα καλό πλάνο έχει καλώς αν δεν έχει στα @@ σου!
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Μάιος 06, 2013 11:32 pm

BARBATUS έγραψε:Έπειτα στο σπίτι ελέγχεις τι τράβηξε κι αν έχει κάνα καλό πλάνο έχει καλώς
νομιζω εκει κατι συμβαινει.. αν χαρω με το καλο πλάνο, αυτη η 'χαρα', θα ειναι η αιτία που θα μου συμβεί να σκεφτομαι το καλο πλάνο κατα τη διάρκεια της επομενης πτήσης
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Δευτ Μάιος 06, 2013 11:37 pm

JollyRoger έγραψε:
BARBATUS έγραψε:Έπειτα στο σπίτι ελέγχεις τι τράβηξε κι αν έχει κάνα καλό πλάνο έχει καλώς
νομιζω εκει κατι συμβαινει.. αν χαρω με το καλο πλάνο, αυτη η 'χαρα', θα ειναι η αιτία που θα μου συμβεί να σκεφτομαι το καλο πλάνο κατα τη διάρκεια της επομενης πτήσης

Ωραία και πάλι σου χω λύση:
Όταν πας σπίτι μην δεις το βιντεο απλα μετάφερε το στο σκληρό κι αστο εκει....θα το δεις στα γεραματα τότε που θα χεις παψει να πετας ΧΕΧΕ
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Μάιος 06, 2013 11:46 pm

αρα θα επιλεγω τωρα, να σκεφτομαι τι θα κανω στα γεραματα, αντι να ασχολουμαι με την πτήση μου; χμμ... :p
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Τρί Μάιος 07, 2013 12:21 am

Χμμμ νομίζω αυτή η συζήτηση θα σου κάνει ζημιά διότι στην επόμενη πτήση θα σκέφτεσαι:

Πωπω μια απογείωση αν είχα την κάμερα!! μετά πωπω μια θέα αν είχα την κάμερα!! λίγο αργότερα τι πτησάρα ειναι αυτη;;; αν είχα την κάμερα!! κι οταν προσγειωθείς θα σκέφτεσαι πωπω εμπειρία!! θα τη θυμάμαι άραγε στα γερατειά μου;; ενω αν είχα την κάμερα;;
Αυτα θα σκέφτεσαι φίλε μου αντί να ασχολείσαι με την πτηση σου!! :anger:
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τρί Μάιος 07, 2013 12:32 am

οχι ρε μαν... αφου η εμπειρια δεν καταγράφεται σωστά στην καμερα... ισως μαλιστα η χρηση καμερας, τεινει να φερει την πραγματική εμπειρια στην εμπειρία της καμερας, θα ελεγα..
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Επιστροφή στο Video & Foto

• Συνολικά υπάρχουν 31 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 31 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες