Games fly in beach Perea Thessaloniki
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
Re: Games fly in beach Perea Thessaloniki
εχω δει αρκετο κοσμο να φοβαται οταν βλεπει το πραμα να ερχεται προς το μερος του...
δεν φρικαρουν αρκετοι λουόμενοι οταν πετας τοσο κοντα πανω απο τα κεφαλια τους?
προσωπικα παντως σα λουομενος, δεν θα γουσταρα να πεταγες τοσο κοντα μου...
δεν φρικαρουν αρκετοι λουόμενοι οταν πετας τοσο κοντα πανω απο τα κεφαλια τους?
προσωπικα παντως σα λουομενος, δεν θα γουσταρα να πεταγες τοσο κοντα μου...
-
jollyroger - Friend
- Δημοσ.: 318
Εγω παντως απο τα 9 λεπτα του video 1.00' ηταν αρκετο ωστε να σταματησω να το βλεπω καθως το χαρακτιριζω ακρως ανασφαλες για τον πιλοτο και τον κοσμο που υπαρχει εκει αλλα και για την εξελιξη του αθληματος γενικοτερα.
-
paramotorzakynthos - Friend
- Δημοσ.: 77
εγραψα"οι παραλιες εχουν κοσμο" οχι ομως και η θαλασσα , ο κολπος ειχε φουσκοτα πυλονες για διαδρομο για τους αγωνες καταμαραν του ομιλου ,οι κολυμβητες δεν πλοισιαζαν, εγω μπενοβγενα στον διαδρομο τους,2 φουσκοτα Ζοντιακ επεβλεπαν τον χωρο,ομαδα διασωσης του Δημου υπηρχε ,χαμηλη πτηση οπου αδεια η παραλια,πιο ψηλα για κανενα λουομενο,"γατακια" μηπως τα φουσκονεται? με κανα 2-3 καμερες θα χατε αποψη του χωρου, και συ που ρωτας για αδεια ποιοι περιμενεις να σου δωσουν ? αλλωστε δεν περιμενω ευσημα λες να τα χω αναγκη? H Περαια γιορταζη φετος τα 90 χρονια,περιμενω ο καθενας να αναδηξη τον τοπο του μεσα απο φωτ/ες κλπ, απο εδω ,αλλιως Λεοναρδο και βλεπεται το "καρδιογραφημα"[ το συνηστω ανεπεφυλαχτα ] ΚΑΙ να στε καλοπροερετοι . Παναγιωτης Χ"Καλλινικιδης .
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση