Dimitris Koliakos at windy conditions 30km. sky110s
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
-
paramotorzakynthos - Friend
- Δημοσ.: 77
Re: Dimitris Koliakos at windy conditions 30km. sky110s
ποτε εβγαλε και εβαλε τα παπουτσια δεν...καταλαβα,Αστιευομαι,ωραιος ο καμερμαν μας τα εδειξε καλα τα πλανα να μαθαινουμε και ο Δημητρης απο τα λιγα που εχω δει, ειναι ..το ειπα αλλοστε και στον ιδιο, το μελλον στο σπορ μας,τωρα στις συνθηκες αυτες 26-32χλμ περα απο τον πιλοτο ηθελε και φτερο,το,χε. και κηνητηρα ειχε , ολα ενταξη,φανταζομαι το βιντεο ειναι απο την συναντηση στην Ζακηνθο.
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
Re: Dimitris Koliakos at windy conditions 30km. sky110s
PANOS HATZIKALLINIKIDHS έγραψε:ποτε εβγαλε και εβαλε τα παπουτσια δεν...καταλαβα,Αστιευομαι,ωραιος ο καμερμαν μας τα εδειξε καλα τα πλανα να μαθαινουμε και ο Δημητρης απο τα λιγα που εχω δει, ειναι ..το ειπα αλλοστε και στον ιδιο, το μελλον στο σπορ μας,τωρα στις συνθηκες αυτες 26-32χλμ περα απο τον πιλοτο ηθελε και φτερο,το,χε. και κηνητηρα ειχε , ολα ενταξη,φανταζομαι το βιντεο ειναι απο την συναντηση στην Ζακηνθο.
Το video Πανο ειναι για την ακριβια 2 εβδομαδες περιπου πριν το event και οσον αφορα τα παπουτσια,η αληθεια ειναι οτι ειχα βαλει στην αρχη το πλανο που τα εβγαλε στον αερα αλλα μετα το εβγαλα για να εχω πιο σημαντικα πλανα απο την πτηση και για την σμυκρινση του video σχετικα με το μουσικο κομματι,Ωραιο παντως το σχολιο σου !! Ευχομαι στην συναντηση στον μωλο να τα πουμε και απο κοντα.καλες πτησεις !!!
-
paramotorzakynthos - Friend
- Δημοσ.: 77
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση