26χλμ αερα,απογειωνεσαι? η περιμενης?

26χλμ αερα,απογειωνεσαι? η περιμενης?

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Πέμ Ιούλ 04, 2013 5:45 pm

100_7420.JPG
καιτ τωρα ειναι η σειρα τους
100_7419.JPG
εχει πιαση και 4 μποφωρ
σημερα ειχε μπανιο, γυναικοπαιδα της γειτονιας,οι αντρες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 8) ,Εγω οταν ξηπνατε οι πιο πολυ εχω ειδη πιει 2 καφεδες οποτε οταν παω για πεταγμα ολοι δουλευουν ,παω κι ο αερας 22χλμ και πηγενε ,στο βαθος τα παιδια περιμεναν να δουν ,αντε λεω ,τερμα τα τριμ και να 2-3 βολτες να χαρουν-κι εγω μαζι-προσγειωση παλι τερμα ανοιχτα τα τριμ ,ο αερας ειχε ξεπεραση τα 28χλμ και λιγο πλαγια,φρενα ουτε να το σκεφτης ,τσιμπημα ,μαζεμα βιαστηκα το φτερο ,βουτια να δροσιστουμε και βουρ να παμε σε κανα ησηχο μερος να μαζεψουμε το φτερο σωστα :oops:
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσ.: 1044

Re: 26χλμ αερα,απογειωνεσαι? η περιμενης?

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Σάβ Ιούλ 06, 2013 4:51 pm

Σημερα δεν ειχε τοσο ,πιο λιγο αλλα παλι για σαβ/κο το χαλασε αερας,βροχη,γαργαλατα,εκλεψα ενα 2-3ρο ομως για εκπευδεση πανω-κατω και για ρυθμισεις καρπυρατερ,γιατι με την τριφτερη ελικα βγαζη μαξιμουμ 6200στροφες ενω με την ξυλινη ιδιες ρυθμισεις 7800,δεν εβγαλα ακρη ,τα μαζεψα γιατι τωρα ,,,βρεχη ετοιμασα κι ενα βιντεακι ετσι για να περαση η ωρα, http://youtu.be/9ujzLPA_EHs
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Σάβ Ιούλ 06, 2013 5:37 pm

Πάντα η τρίφυλλη ανεβάζει λιγότερες στροφές απ ότι η διφυλλη εκτός κι αν έχει αρκετά μικρότερη διάμετρο.

Όταν φουσκώνεις με πολυ αέρα έχε το αλεξίπτωτο κάτω μανιτάρι κι όχι τοιχος θα έχεις λιγότερο τράβηγμα.
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Δημοσίευσηαπό aimilios » Σάβ Ιούλ 06, 2013 5:50 pm

Eιναι και η μεθοδος κομπρα. Εξασκηση οταν εχει ενταση χωρις το μοτερ στην πλατη και η απογειωση με ενταση γινεται ευκολη.
https://www.youtube.com/watch?v=i7ngM2A80wI

υ.γ. ο συμφορουμιτης jolly ειχε βαλει τον τροπο να βαζουμε βιντεο με εικονα, εψαξα και δεν το βρηκα, μπορει να βοηθησει καποιος;
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Σάβ Ιούλ 06, 2013 6:05 pm

aimilios έγραψε:Eιναι και η μεθοδος κομπρα. Εξασκηση οταν εχει ενταση χωρις το μοτερ στην πλατη και η απογειωση με ενταση γινεται ευκολη.
https://www.youtube.com/watch?v=i7ngM2A80wI

υ.γ. ο συμφορουμιτης jolly ειχε βαλει τον τροπο να βαζουμε βιντεο με εικονα, εψαξα και δεν το βρηκα, μπορει να βοηθησει καποιος;

υγ.το ποστ
υγ2. προσωπικά οταν θελω να μαθω πως γινεται κατι στο φορουμ... παω και βρισκω ενα ποστ που συμβαίνει αυτό που θέλω και παταω "παραθεση" να δω γραφει :p :p ...
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Σάβ Ιούλ 06, 2013 6:25 pm

KOMPRA-ΜΑΝΙΤΑΡΙ-Κανε μεζε? εχεται δικιο αλλα μια επιπλεον μεθοδος απλωνεις 'μπανανα'ΚΑΙ απο εμπρος οι κυψελες σουρονουν με το φτερο οποτε ο αερας δεν φουσκονει στις κυψελες και μια επανω να σουρθει και καθετε βραχος με ανοιχτα τα τριμ ,με αερα ομως παντα σε τραβαη με αναλογια εντασης διασταση φτερου και βαρος σου,η τριφυλη 1,30 οσο κι η 2φυλη,αποδιδη ροπη χαμηλα αλλα δεν τερματιζη μαξιμουμ στροφες
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Σάβ Ιούλ 06, 2013 7:53 pm

Ορίστε ο τρόπος που έλεγα και δεν χρειάζεται εξάσκηση...στο 0:11

Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Σάβ Ιούλ 06, 2013 8:56 pm

ωραιο το βιντεο κι τροπος,και οποιος εχει κανη εκπεδευση παραπεντε το γνωριζη το "μανιταρι"διδασκετε,ιδες οι Πολωνοι εδαφος? χαλι ,ελα να το κανεις εκει σε μενα και στο σηρσιμο-ανοιγμα- ετσι και μου μαγκοση στα αγριοχορτα και στα ψιλοσκουπιδια που αφηνουν οι πολιτισμενοι παει το φτερο ,ενω απλομενο μια ανοδο εχει με τρανταγμα,παντως στην προσγιωση κομπρα κατεβαινη το φτερο,εχω ακουση για κλησιμο Α/D υμαντες εναλαξ αλλα δεν μου βγηκε οποτε προσπαθησα το εκανε κανεις σας? με εμποδιζε ολες τις φορες το γκαζι στο χερι.
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσίευσηαπό aimilios » Κυρ Ιούλ 07, 2013 7:30 am

Jollyroger σ'ευχαριστω για την βοηθεια. :D
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Επιστροφή στο Video & Foto

• Συνολικά υπάρχουν 12 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 12 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες