ΣΚ 4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
ΣΚ 4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Το ΣΚ 4 και 5 Ιουνίου θα πετάξουμε, (εαν ο καιρός ειναι καλός,) στην Παραλία της Κατερίνης και συγκεκριμένα στο beach bar ALMYRA.
Ειναι το παλιό γνωστό σημείο που συναντιόμασταν παλιά η παραμοτεροπαρέα.Ωραίες εποχές τότε που το παραμοτέρ ηταν στα σπάργανα. Σε αυτό το σημείο πετάει τις περισσότερες μέρες του χρόνου και ο αέρας ειναι τέλειος ολη μέρα.
Ειμαστε πέντε μέχρι τώρα, εγώ ο Πάνος Χατζ, ο Γιάννης Καζ.ο Δημ Μπάτ.και ο Σωτος.
Θα χαρούμε πολύ αν ελθουν και αλλοι φίλοι να πετάξουμε παρέα!
τηλ 6972056113 Ντίνος.
Ειναι το παλιό γνωστό σημείο που συναντιόμασταν παλιά η παραμοτεροπαρέα.Ωραίες εποχές τότε που το παραμοτέρ ηταν στα σπάργανα. Σε αυτό το σημείο πετάει τις περισσότερες μέρες του χρόνου και ο αέρας ειναι τέλειος ολη μέρα.
Ειμαστε πέντε μέχρι τώρα, εγώ ο Πάνος Χατζ, ο Γιάννης Καζ.ο Δημ Μπάτ.και ο Σωτος.
Θα χαρούμε πολύ αν ελθουν και αλλοι φίλοι να πετάξουμε παρέα!
τηλ 6972056113 Ντίνος.
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Re: ΣΚ 4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ντινο , αυτο ειναι απο χθες,δεν ενθουσιατικα απο τον καπνο,μικρη διαρκεια η πυκνοτητα του,για την Κυριακη αν ειναι ολα καλα θα ρθω και εγω .
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
-
aimilios - Friend
- Δημοσ.: 488
Δειτε τον καπνο.
https://www.facebook.com/jeb.corliss/vi ... 825688871/
https://www.facebook.com/jeb.corliss/vi ... 825688871/
aimilios
-
aimilios - Friend
- Δημοσ.: 488
Αιιλιε για μας τους παραδοσιακους που ακομα δεν εχουμε φεισμπουκ
εχουμε ομως ΜΕΤΩΠΟ [ποντιακο ] δεν μπορουμε να δουμε,ασχετα ξερω τροπους DIY που κανη καπνο και με διαρκεια αλλα δεν ειναι της στηγμης,ΣΚ, εχει ραλλυ αντικα Ολυμπου ,ισως ερθω [και πεταξω]αν εχεις θεληση στηλε μου το τηλ.σου με καποιο τροπο,εσβησα 380τηλ. απο το κινητο κατα λαθος και βρηκα τα 133μμονο αλλα θα ερθουν παλι σιγα σιγα ...η ζωη δεν ειναι τεχνολογια
εχουμε ομως ΜΕΤΩΠΟ [ποντιακο ] δεν μπορουμε να δουμε,ασχετα ξερω τροπους DIY που κανη καπνο και με διαρκεια αλλα δεν ειναι της στηγμης,ΣΚ, εχει ραλλυ αντικα Ολυμπου ,ισως ερθω [και πεταξω]αν εχεις θεληση στηλε μου το τηλ.σου με καποιο τροπο,εσβησα 380τηλ. απο το κινητο κατα λαθος και βρηκα τα 133μμονο αλλα θα ερθουν παλι σιγα σιγα ...η ζωη δεν ειναι τεχνολογια
-
Πλησιάζουν οι μέρες τις συνάντησης στην Παραλία της Κατερίνης.Ο καιρός δείχνει να ειναι με το μέρος μας με καλοκαιρινό προφίλ.
Για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι, τα καπνογόνα που συζητάμε εχουν να κάνουν με ενα πάρτυ που θα κάνει τό ΑΛΜΥΡΑ εκεί που πετάμε στην παραλία.Μας κάλεσαν λοιπόν να συμμετέχουμε στο (πάρτυ χρωμάτων),πετώντας με καπνογόνα απο πάνω τους ενώ ο κόσμος απο κάτω θα περιλούζεται με πολύχρωμες σκόνες που θα τους εχουν μοιράσει.
Εχω βρει την ακρη με τα καπνογόνα, μάλιστα εχω και vdo αλλα δεν μπορώ να το ανεβάσω.
Θα ειμαστε λοιπόν εκεί, πάρτε την παρέα σας και ελάτε.Το πάρτυ θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα-μεσημέρι αλλα εμείς θα ειμαστε απο το Σάββατο.Καλή αντάμωση!
Για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι, τα καπνογόνα που συζητάμε εχουν να κάνουν με ενα πάρτυ που θα κάνει τό ΑΛΜΥΡΑ εκεί που πετάμε στην παραλία.Μας κάλεσαν λοιπόν να συμμετέχουμε στο (πάρτυ χρωμάτων),πετώντας με καπνογόνα απο πάνω τους ενώ ο κόσμος απο κάτω θα περιλούζεται με πολύχρωμες σκόνες που θα τους εχουν μοιράσει.
Εχω βρει την ακρη με τα καπνογόνα, μάλιστα εχω και vdo αλλα δεν μπορώ να το ανεβάσω.
Θα ειμαστε λοιπόν εκεί, πάρτε την παρέα σας και ελάτε.Το πάρτυ θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα-μεσημέρι αλλα εμείς θα ειμαστε απο το Σάββατο.Καλή αντάμωση!
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Καλο Μηνα σε ολους ,Ντινο μολις γυρισα απο πτηση[ για το τηλ ],99% δεν θα μπορεσω ,οσοι πανε καλη πτηση και με ασφαλεια ,γιατι θα χει κοσμο .
-
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση