Paramotor trip 24/12
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Paramotor trip 24/12
O Daniel φιλος εξ αποστασεως ,ελα ελα μου λεει ουτε μοτερ ουτε φτερο ολα εδω για σενα,ελα ......καλα τα λεει ,παντως καποιοι και μερες που ειναι κανουν enent,, ισως καποτε και εμεις.
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
Re: Paramotor trip 24/12
Καλός ο Daniel ... κι εμείς όμως καλοί είμαστε.
Παραθέτω link ανάρτησης από 6/2012 για παρόμοια καλοκαιρινή βόλτα.
http://www.paramoter.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=6&t=11108&p=12807&hilit=%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF#p12807
Τμηματικά έχει πεταχτεί το μεγαλύτερο μέρος αυτής της βόλτας.
Δεν ξέρω τις περιοχές που προτείνει ο φίλος Daniel, δύσκολα όμως θα συνδύαζε 5 αρχαιολογικούς χώρους σε μια μέρα!
Ίσως όταν το οργανώσουμε να τον καλέσουμε!!
Καλή ... Καλύτερη Χρονιά!!!
Νεκτάριος
Παραθέτω link ανάρτησης από 6/2012 για παρόμοια καλοκαιρινή βόλτα.
http://www.paramoter.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=6&t=11108&p=12807&hilit=%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF#p12807
Τμηματικά έχει πεταχτεί το μεγαλύτερο μέρος αυτής της βόλτας.
Δεν ξέρω τις περιοχές που προτείνει ο φίλος Daniel, δύσκολα όμως θα συνδύαζε 5 αρχαιολογικούς χώρους σε μια μέρα!
Ίσως όταν το οργανώσουμε να τον καλέσουμε!!
Καλή ... Καλύτερη Χρονιά!!!
Νεκτάριος
-
coppertone - Friend
- Δημοσ.: 41
Re: Paramotor trip 24/12
Γειά σας πιλότοι και χρόνια πολλά!Την θυμάμαι την ανάρτηση Νεκτάριε με τα λυτά κορδόνια, αλλα δεν ευόδωσε.Ειμαι μέσα για προσεχώς σε κατάλληλη εποχή!
Επίσεις υπάρχουν αλλες δύο προτεινόμενες μεγάλες διαδρομές (ταξίδια με διανυκτερεύσεις, ητοι..(Ασπροβάλτα-Αλεξανδρούπολη) και ( Ηγουμενίτσα-Καλαμάτα).Την τελευταία προτείνει ο Αρης.
Οχημα μεταφοράς με πολλές δυνατότητες υπάρχει και οδηγό θα βρούμε.Εξυπακούεται καλός καιρός με επίσεις καλές θερμόκρασίες.
Ορεξη να υπάρχει και ολα γίνονται και ολα λύνονται.
Επίσεις υπάρχουν αλλες δύο προτεινόμενες μεγάλες διαδρομές (ταξίδια με διανυκτερεύσεις, ητοι..(Ασπροβάλτα-Αλεξανδρούπολη) και ( Ηγουμενίτσα-Καλαμάτα).Την τελευταία προτείνει ο Αρης.
Οχημα μεταφοράς με πολλές δυνατότητες υπάρχει και οδηγό θα βρούμε.Εξυπακούεται καλός καιρός με επίσεις καλές θερμόκρασίες.
Ορεξη να υπάρχει και ολα γίνονται και ολα λύνονται.
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση