Η καλητερη λυση για να πετας οπου κι αν ταξιδευεις

Η καλητερη λυση για να πετας οπου κι αν ταξιδευεις

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Τετ Μάιος 22, 2013 7:34 pm

http://youtu.be/Znd6omX9QTA και με ενα 2ο στεφανι κανονικο κανεις τα διπλα σου τα τραικ κλπ
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσ.: 1044

Re: Η καλητερη λυση για να πετας οπου κι αν ταξιδευεις

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Τετ Μάιος 22, 2013 9:03 pm

Απλά πράγματα...
Συνημμένα
SANY1627.JPG
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Μάιος 23, 2013 12:24 am

:lol: κι εμενα το αμαξι εχει χαρακτηριστικη οσμη...
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Πέμ Μάιος 23, 2013 2:36 am

JollyRoger έγραψε::lol: κι εμενα το αμαξι εχει χαρακτηριστικη οσμη...

Ναι ρε γ@μώτο αν και τον τελευταίο καιρό το κρεμάω πίσω σε βάση ποδηλάτων,, αλλά για μεγάλα ταξίδια αξίζει τον κόπο να στεγνώσεις το ντεπόζιτο απο την προηγούμενη ώστε να το βάλεις στο πορτμπαγκάζ.
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Πέμ Μάιος 23, 2013 6:49 am

260121_378726632196060_56406104_n.jpg
φανταστικο
Εικόνα0588.jpg
αντλια βενζινης με μπαταρια
το εχω παρη και μετα απο καθε πτηση αφαιρω τα καυσιμα ,ευκολα και αν το ειχα απο την αρχη ισως δεν θα κιτρινιζε και το ρεζερβουαρ,πρωσοπικα για το τραβελ σετ --στο αυτο/το μου μπαινη το μοτερ ορθιο χωρις στεφανι- αλλα οταν ταξιδευεις ,διακοπε ,ςοδικος,,αεροπορικως κλπ και με οικογενοια ΛΕΩ δεν ειμαστε 4 αλλα 5 ατομα ΚΑΙ σε κοστος,εδω πηγα Τενεριφη και γυρισα με το ΡΧΡ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΣΕ ΒΓΑΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩ και να το επομενο μου φτερο= πεταλουδα?
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Πέμ Μάιος 23, 2013 4:15 pm

Μιλάς με γρίφους γέροντα....
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Πέμ Μάιος 23, 2013 6:56 pm

Επειδη θελη σελιδες για να απαντησω σε αποριες --εδω κολαει ο γεροντας?--ερωτησεις/απαντησεις κλπ,παιρνης ενα τηλ. ενα εμειλ ,Κωστα οχι μονο σε μενα αλλα οπου υπαρχη μακρυς διαλογος και ενημερωνεσε και μετα γραφεις αν θελεις ενα επιλογο,ΤΩΡΑ αμα αφηνω κενα στα γραπτα μου ΟΚ δεν ειμαι σε ολα καλος εχω Κ Ε Ν Α :roll: τωρα το τραβελ-σετ ειναι μια εξελιξη απο αρκετες εταιριες οπως αυτη που ανεφερα,το ιδιο οπως τα χαι-τεκ παραμοτερ και εξηπηρετη καπως, απο το να ψαχνεις πατεντες--αποψη--ολο πατεντες ειμαι---
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Πέμ Μάιος 23, 2013 7:16 pm

Όχι φιλε μου την ατάκα την εχω κλέψει απο ενα ανέκδοτο και τη χρησιμοποιώ οταν δεν καταλαβαίνω κάτι...

Το ανέκδοτο:
Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής. Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό.
Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα.
Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι τον προστατεύει απ' το κρύο.
Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του.
Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.
Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού.
- Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν.
- Μιλάς με γρίφους, γέροντα... :lol: :lol:
BARBATUS
Friend

Δημοσίευσηαπό panos hatzikallinikidhs » Πέμ Μάιος 23, 2013 10:21 pm

Εικόνα0055.jpg
να ξερεται πωλειται
καλο,μου το θυμισες,το ειχα ξεχαση , ο Κοναν....καλο"""ομως προφανος δεν καταλαβες κατι απο τα γραφομενα μου ,το οτι το φτηνο βγαινη ακριβﴨ,ε ναι πηγα διακοπες βρηκα εκει ενα σωματειο? που καναν παραμοτερ κι επρεπε η να το νοικιασω η με κατιοχι λιγο επιπλεον να το αγορασω και εκανα το 2ο,δεν υπολογισα ομως σωστα τα μεταφορικα και βγηκε λιγοοο παραπανω,παντως ειναι πολυ καλος ο κηνητηρας και το σασι ωραιο, τι δεν καταλαβες? [ απο την διαφημηση ],φιλος Πανος [ ειναι κι αλλα αλλα θελη γραψιμο ]
Άβαταρ μέλους
panos hatzikallinikidhs
Friend

Επιστροφή στο Μοτέρ & Αλεξίπτωτα

• Συνολικά υπάρχουν 17 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 17 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες