ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΩΝ
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΩΝ
Ακουσον-ακουσον.
Παραμοτεριστής εστειλε το αλεξίπτωτο στην DUDEK για επισκευή και του αλλάξανε δυο κυψέλες ολόκληρες απο πάνω μέχρι κάτω με 60 ευρώ.Στο ιδιο ποσό κάνανε και test πορόσιτυ και αλλαγή αρτανών(εργασία μόνο),τα μεταφορικά ηταν διπλάσια 130 ευρώ.Επίσης στην επιστροφή το συνόδευαν με πιστοποιητικό καταλληλότητας (very good) ενω΄εδώ του το είχαν βγάλει άχρηστο.
Τι να πεί κανείς,είμαστε αξιοι της κατάντιας μας και οχι μόνο αυτό,πιστεύουμε ακράδαντα οτι είμαστε και οι καλύτεροι.
Θα θυμάστε βέβαια το 400 άρι που πλήρωσα για τα πέντ'έξη μπαλώματα που μου κάνανε στο NUKLEON. Το είχα γράψει προ μηνός.Με την προτροπή κάποιων δεν το εστειλα στην DUDEK και τώρα κλαίω που εμπλεξα και εκτός τούτου αυτός που πήρε τα λευτά βγήκε (σαν σωστός Ελληνας )και διέδιδε οτι πουλάω σκάρτο φτερό.
Είμαστε κοπριές και καυχιόμαστε γι'αυτό!
Παραμοτεριστής εστειλε το αλεξίπτωτο στην DUDEK για επισκευή και του αλλάξανε δυο κυψέλες ολόκληρες απο πάνω μέχρι κάτω με 60 ευρώ.Στο ιδιο ποσό κάνανε και test πορόσιτυ και αλλαγή αρτανών(εργασία μόνο),τα μεταφορικά ηταν διπλάσια 130 ευρώ.Επίσης στην επιστροφή το συνόδευαν με πιστοποιητικό καταλληλότητας (very good) ενω΄εδώ του το είχαν βγάλει άχρηστο.
Τι να πεί κανείς,είμαστε αξιοι της κατάντιας μας και οχι μόνο αυτό,πιστεύουμε ακράδαντα οτι είμαστε και οι καλύτεροι.
Θα θυμάστε βέβαια το 400 άρι που πλήρωσα για τα πέντ'έξη μπαλώματα που μου κάνανε στο NUKLEON. Το είχα γράψει προ μηνός.Με την προτροπή κάποιων δεν το εστειλα στην DUDEK και τώρα κλαίω που εμπλεξα και εκτός τούτου αυτός που πήρε τα λευτά βγήκε (σαν σωστός Ελληνας )και διέδιδε οτι πουλάω σκάρτο φτερό.
Είμαστε κοπριές και καυχιόμαστε γι'αυτό!
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Re: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΩΝ
Nαι ειναι γεγονος οτι η Dudek εχει πολύ καλο και φτηνο σερβις.
Αλλά και σύ σαν Ελληναράς ούτε κάν ρωτησες τον αντιπρόσωπο αλλά σκευτηκες "σιγα μην παω στην αντιπροσωπεια να μου πιασουν τον κό".
Φρόντισε να τους εμπιστευτείς ξανά.
Αλλά και σύ σαν Ελληναράς ούτε κάν ρωτησες τον αντιπρόσωπο αλλά σκευτηκες "σιγα μην παω στην αντιπροσωπεια να μου πιασουν τον κό".
Με την προτροπή κάποιων δεν το εστειλα στην DUDEK
Φρόντισε να τους εμπιστευτείς ξανά.
-
aris - Friend
- Δημοσ.: 645
Τίποτε δεν εγινε επι σκοπού,απλά οταν μου σκίστηκε ήμουν με αλλη παρέα και στην συζήτηση είπαμε οτι εχει πολλά εισιτήρια πήγαινε-έλα στην DUDEK και ας προτιμάμαι τους δικούς μας.Δεν ήξερα την διαφορά γιατί κανείς δεν μιλάει.Ο πιλότος μου είπε το περιστατικό εμπιστευτικά για να μην θίξει δεν ξέρω ποιόν.
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
viewtopic.php?f=1&t=11287 ...και μην το συνεχισετε,η αληθεια ειναι καπου στην μεση.
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
Μπραβο στην DUDEK. Αυτο ειναι επαγγελματισμος και σεβασμος στον πελατη. Καλη εξυπηρετηση μετα την πωληση και πολυ καλες τιμες επισκευης.
aimilios
-
aimilios - Friend
- Δημοσ.: 488
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση