Πτήσεις Με Πασάλους!!!
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Πτήσεις Με Πασάλους!!!
Σήμερα βρέθηκα στον αέρα με τον Ντίνο στον Αμπελώνα σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι μου. Η 100% νεφοκάλυψη που επικρατούσε στην περιοχή και η πλήρες άπνοια μας επέτρεψε χαμηλές διελεύσεις προς όλες τις κατευθήνσεις και αφού αυτό ήταν αναμενόμενο ειχαμε προμηθευτεί 4 πλαστηκούς πασάλους απο PVC και λαστηχένια ελαστηκή βάση τους ΜΠΙΞΑΜΕ στο έδαφος και το αποτέλεσμα ήτανε το τρελό παιχνίδι για παραπάνω απο μία ώρα φλερτάραμε με τους πασάλους, μαλιστα όσο και να ήθελα δεν καταφερα να αποφύγω τους ρότορες του Ντίνου and wise waser.
Αφού ζεσταθήκαμε αρκετά κάναμε και κάτι πιο εύκολο, μία βόλτα σε λάδι καιρό απογείωση ξανά με άπνοια "και μάλιστα βρηκαμε και ενα κόλπο θα ανοίξω άλλο τοπικ γιαυτό" πάνω απο τον πεινιό μεχρι την Λάρισα και επιστροφή. αφού προσγειοθήκαμε μας περίμενε μια έκπληξη.. δύο φίλες μου και καφεδάκι μεχρι το μεσημέρη στην καφετέρια της γειτονιάς.
Το πρωινό μας είχε ότι χρειάζετε κάποιος για να την περάσει σαν ΑΡΧΟΝΤΑΣ
φωτογραφειες μην περιμένετε απο εμένα, ισως να ράψω κανένα βιντεάκι την επόμενη φορά.
Αφού ζεσταθήκαμε αρκετά κάναμε και κάτι πιο εύκολο, μία βόλτα σε λάδι καιρό απογείωση ξανά με άπνοια "και μάλιστα βρηκαμε και ενα κόλπο θα ανοίξω άλλο τοπικ γιαυτό" πάνω απο τον πεινιό μεχρι την Λάρισα και επιστροφή. αφού προσγειοθήκαμε μας περίμενε μια έκπληξη.. δύο φίλες μου και καφεδάκι μεχρι το μεσημέρη στην καφετέρια της γειτονιάς.
Το πρωινό μας είχε ότι χρειάζετε κάποιος για να την περάσει σαν ΑΡΧΟΝΤΑΣ
φωτογραφειες μην περιμένετε απο εμένα, ισως να ράψω κανένα βιντεάκι την επόμενη φορά.
-
vasilis - Friend
- Δημοσ.: 289
-
jollyroger - Friend
- Δημοσ.: 318
Ωραιοι ρε μπαγασες, αντε να δουμε ποτε δα γινει το γονατο μου καλα να πεταξω. Μ'εχει φαει ο καναπες. Ομως δημοσιευσεις χωρις φωτο απαγορευοντε. Τελευταιες μερες του χρονου σε συγχωρουμε Βασιλη περιμενουμε ομως βιντεακι την επομενη φορα.
aimilios
-
aimilios - Friend
- Δημοσ.: 488
tsukalas έγραψε:ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ
μάλλον λες κάτι σαν αυτό σε πιο αργους ρυθμούς
http://www.youtube.com/watch?v=ohMs4REoX5U
-
vasilis - Friend
- Δημοσ.: 289
Χρόνια πολλά σε ολη την παρέα.Η συνταγή για μια καλή συνάντηση και πετυχημένες πτήσεις,ειναι η καλή και ανυστερόβουλη διάθεση.Προχθές είχαμε αρκετή ορεξη με τον Βασίλη και του δωσαμε και κατάλαβε.Καταλάβαμε επίσεις οτι ο ανταγωνισμός στα κόλπα,μας εξιτάρει και ειναι και ενας σπουδαίος λόγος για να βρίσκόμαστε πολλοι μαζί.Ενοώ οτι θα κάνω αρκετή προπόνηση μονος μου,(θα το φάω το κολ///δο, πού θα μου πάει),αλλα θα πρέπει oπωσδήποτε να βρεθώ με τους άλλους για να ανταγωνιστώ.Νά ενας ωραίος και πολιτισμένος χώρος για κόντρες.
Προσοχή- προσοχή....μερικοί πονηροί θα επιδιώξουν να σας σουρώσουν και αποπλανήσουν,με αιθέριες υπάρξεις,μην ενδώσετε.
Προσοχή- προσοχή....μερικοί πονηροί θα επιδιώξουν να σας σουρώσουν και αποπλανήσουν,με αιθέριες υπάρξεις,μην ενδώσετε.
Τελευταία επεξεργασία από dinoshaidutis και Τρί Δεκ 28, 2010 11:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Χρόνια πολλά και σένα Ντίνο, καιρό έχουμε να βρεθούμε, αλλά ο χειμώνας μπροστά μας είναι.
Κύριε Τσουκαλά καλώς όρισες στο forum μας, χωρίς να θέλω να γίνομαι τυπικός θα παρακαλούσα οι γραφές σας να είναι με πεζά γράμματα, είναι ποιο ευγενικό. Τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζεις δυνατά , άλλωστε από φωνές και λεονταρισμούς πιστεύω ότι χορτάσαμε όλοι μας.
Και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους , Καλές Γιορτές και καλές μακρινές προσγειώσεις.
Κύριε Τσουκαλά καλώς όρισες στο forum μας, χωρίς να θέλω να γίνομαι τυπικός θα παρακαλούσα οι γραφές σας να είναι με πεζά γράμματα, είναι ποιο ευγενικό. Τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζεις δυνατά , άλλωστε από φωνές και λεονταρισμούς πιστεύω ότι χορτάσαμε όλοι μας.
Και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους , Καλές Γιορτές και καλές μακρινές προσγειώσεις.
debill.FlyProducts Top80 Advance E5 28
http://www.livetrack24.com
Το paramoter είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας στην πλάτη του πιλότου για να τον κρατάει δροσερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί όταν σταματήσει να γυρνά ο ανεμιστήρας ο πιλότος ιδρώνει!!
http://www.livetrack24.com
Το paramoter είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας στην πλάτη του πιλότου για να τον κρατάει δροσερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί όταν σταματήσει να γυρνά ο ανεμιστήρας ο πιλότος ιδρώνει!!
-
debill - Site Admin
- Δημοσ.: 195
ok δεν υπαρχει προβλημα
ok δεν υπαρχει προβλημα
- tsukalas
- Friend
- Δημοσ.: 14
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση