Πτήσεις Με Πασάλους!!!

Πτήσεις Με Πασάλους!!!

Δημοσίευσηαπό vasilis » Κυρ Δεκ 26, 2010 5:17 pm

Σήμερα βρέθηκα στον αέρα με τον Ντίνο στον Αμπελώνα σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι μου. Η 100% νεφοκάλυψη που επικρατούσε στην περιοχή και η πλήρες άπνοια μας επέτρεψε χαμηλές διελεύσεις προς όλες τις κατευθήνσεις και αφού αυτό ήταν αναμενόμενο ειχαμε προμηθευτεί 4 πλαστηκούς πασάλους απο PVC και λαστηχένια ελαστηκή βάση τους ΜΠΙΞΑΜΕ στο έδαφος και το αποτέλεσμα ήτανε το τρελό παιχνίδι για παραπάνω απο μία ώρα φλερτάραμε με τους πασάλους, μαλιστα όσο και να ήθελα δεν καταφερα να αποφύγω τους ρότορες του Ντίνου and wise waser.
Αφού ζεσταθήκαμε αρκετά κάναμε και κάτι πιο εύκολο, μία βόλτα σε λάδι καιρό απογείωση ξανά με άπνοια "και μάλιστα βρηκαμε και ενα κόλπο θα ανοίξω άλλο τοπικ γιαυτό" πάνω απο τον πεινιό μεχρι την Λάρισα και επιστροφή. αφού προσγειοθήκαμε μας περίμενε μια έκπληξη.. δύο φίλες μου και καφεδάκι μεχρι το μεσημέρη στην καφετέρια της γειτονιάς.

Το πρωινό μας είχε ότι χρειάζετε κάποιος για να την περάσει σαν ΑΡΧΟΝΤΑΣ
φωτογραφειες μην περιμένετε απο εμένα, ισως να ράψω κανένα βιντεάκι την επόμενη φορά.
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Κυρ Δεκ 26, 2010 5:54 pm

êáëÞ öÜóç :D ...

êáé óõìöùíþ êé åðáõîÜíù óôï videaki... :p ... áõôÜ äåí åßíáé íá ÷Üíïíôáé :D
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό aimilios » Κυρ Δεκ 26, 2010 7:00 pm

Ωραιοι ρε μπαγασες, αντε να δουμε ποτε δα γινει το γονατο μου καλα να πεταξω. Μ'εχει φαει ο καναπες. Ομως δημοσιευσεις χωρις φωτο απαγορευοντε. Τελευταιες μερες του χρονου σε συγχωρουμε Βασιλη περιμενουμε ομως βιντεακι την επομενη φορα.
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό tsukalas » Κυρ Δεκ 26, 2010 11:51 pm

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ
tsukalas
Friend

Δημοσ.: 14

Δημοσίευσηαπό vasilis » Δευτ Δεκ 27, 2010 12:57 am

tsukalas έγραψε:ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

μάλλον λες κάτι σαν αυτό σε πιο αργους ρυθμούς
http://www.youtube.com/watch?v=ohMs4REoX5U
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Δευτ Δεκ 27, 2010 7:15 pm

Χρόνια πολλά σε ολη την παρέα.Η συνταγή για μια καλή συνάντηση και πετυχημένες πτήσεις,ειναι η καλή και ανυστερόβουλη διάθεση.Προχθές είχαμε αρκετή ορεξη με τον Βασίλη και του δωσαμε και κατάλαβε.Καταλάβαμε επίσεις οτι ο ανταγωνισμός στα κόλπα,μας εξιτάρει και ειναι και ενας σπουδαίος λόγος για να βρίσκόμαστε πολλοι μαζί.Ενοώ οτι θα κάνω αρκετή προπόνηση μονος μου,(θα το φάω το κολ///δο, πού θα μου πάει),αλλα θα πρέπει oπωσδήποτε να βρεθώ με τους άλλους για να ανταγωνιστώ.Νά ενας ωραίος και πολιτισμένος χώρος για κόντρες.
Προσοχή- προσοχή....μερικοί πονηροί θα επιδιώξουν να σας σουρώσουν και αποπλανήσουν,με αιθέριες υπάρξεις,μην ενδώσετε.
Τελευταία επεξεργασία από dinoshaidutis και Τρί Δεκ 28, 2010 11:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Δημοσίευσηαπό debill » Δευτ Δεκ 27, 2010 11:02 pm

Χρόνια πολλά και σένα Ντίνο, καιρό έχουμε να βρεθούμε, αλλά ο χειμώνας μπροστά μας είναι.

Κύριε Τσουκαλά καλώς όρισες στο forum μας, χωρίς να θέλω να γίνομαι τυπικός θα παρακαλούσα οι γραφές σας να είναι με πεζά γράμματα, είναι ποιο ευγενικό. Τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζεις δυνατά , άλλωστε από φωνές και λεονταρισμούς πιστεύω ότι χορτάσαμε όλοι μας.
Και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους , Καλές Γιορτές και καλές μακρινές προσγειώσεις.
debill.FlyProducts Top80 Advance E5 28
http://www.livetrack24.com
Το paramoter είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας στην πλάτη του πιλότου για να τον κρατάει δροσερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί όταν σταματήσει να γυρνά ο ανεμιστήρας ο πιλότος ιδρώνει!!
Άβαταρ μέλους
debill
Site Admin

Δημοσ.: 195

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τετ Δεκ 29, 2010 12:27 pm

dinoshai έγραψε:Νά ενας ωραίος και πολιτισμένος χώρος για κόντρες.

την πλάκα μας κανουμε, να βελτιωνόμαστε σαν χειρηστές
όχι κόντρες να βρεθούμε με κανένα σπασμένο ποδι η καμιά καρμπον προπέλλα δύελιμένη
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό tsukalas » Πέμ Δεκ 30, 2010 3:58 am

Κύριε Τσουκαλά καλώς όρισες στο forum μας, χωρίς να θέλω να γίνομαι τυπικός θα παρακαλούσα οι γραφές σας να είναι με πεζά γράμματα, είναι ποιο ευγενικό. Τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζεις δυνατά , άλλωστε από φωνές και λεονταρισμούς πιστεύω ότι χορτάσαμε όλοι μας.

ok δεν υπαρχει προβλημα :D
tsukalas
Friend

Δημοσ.: 14

Επιστροφή στο Περιγραφή Πτήσεων & Cross Country

• Συνολικά υπάρχουν 8 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 8 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες