ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ PARABATIX

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ PARABATIX

Δημοσίευσηαπό vasilis » Σάβ Φεβ 05, 2011 11:07 pm

Σήμερα κατά την διάρκεια τον PARABATIX προπονήσεων είχαμε και απρόβλεπτο επεισόδιο, χωρίς να έχουμε απώλειες
http://www.youtube.com/watch?v=DLk-HIkkpCM
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Δημοσίευσηαπό aimilios » Κυρ Φεβ 06, 2011 1:37 am

Ευτυχως Ντινο που ηταν ανωδυνη η τουμπα.Μπραβο το οτι γελας με το παθημα σου, δειχει ανθρωπο με χιουμορ που ξερει να αυτοσαρκαζεται. Μενει ομως να βρεις τι λαθος εκανες για να μην το επαναλαβεις.

Υ.Γ. Κι'εγω νομιζα οτι το χαμογελο σας οφειλεται στην κολυνος :toothy7:
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Κυρ Φεβ 06, 2011 9:28 am

Με προπέλα Καλαμαρα
και σασί Αρης Κολιάκος
ολη μέρα στο γρασίδι
κολοτούμπες κανει ο βλάχος.

Το φάγατε μαγκες..ετσι!!Διαφημηστικό κόλπο είτανε,εγώ απλώς εκανα το μοντέλο.
Αφεντικά ετοιμάστε την πληρωμή μου.
Χαρη εσύ δεν θα βάλεις διαφήμιση?Δώσε και κανα φράγκο,τόσα πράγματα πουλάς.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Δημοσίευσηαπό vasilis » Κυρ Φεβ 06, 2011 9:17 pm

πάει και αυτή η κυριακή. και η χαρά μας πάει

το Σ/Κ πέρασε, και ήταν τέλεια! ο καλός καιρός παραμένει για όλη τη εβδομάδα, καλοκαίρι ήλιος με 2 μποφόρ, οι πτήσεις θα έχουν συνέχεια
αν κάποιος περνάει απο εδώ ας πάρει τηλ. και καθημερινή.
Τελευταία επεξεργασία από vasilis και Δευτ Φεβ 07, 2011 12:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό vasilis » Δευτ Φεβ 07, 2011 12:09 am

Οχτάρια με πασσάλους
Ένα παιχνίδι δύσκολο που θέλει πολύ προσοχή!!!

Σαν αυτόπτης μάρτυρας θα πω δύο λόγια για την άτυχη στιγμή

Ο Ντίνος μπήκε στην αρένα με τρελά κέφια, και για 20 λεπτά περίπου έκανε κλειστές απότομες στροφές χωρίς να χάνει πάσσαλο και με... τρελές ταχύτητες...!!!
Σε κάποια φάση, βλέποντας ότι πάει να του ξεφύγει ο πάσσαλος ξεπέρασε τα όρια της πτέρυγας του αλλά και τα δικά του
Και έγινε αυτό που έγινε.

<<Ντίνο πονηρέψου πριν πάθεις ζημιά. σ'αγαπάμε και ανυσηχούμε αν κάνεις τέτοια>>

Όσον αφορά για την προπέλα, τι να πω? τόσο δυνατό χτύπημα και άντεξε!!!???
Έτυχε ή να έχει να κάνει και με την ποιότητα του ξύλου κλπ.?
την επόμενη μέρα πετούσε κανονικότατα χωρίς κραδασμούς!!

Η προπέλα είναι η http://www.daedaluspropellers.gr/
Κύριε Καλαμάρα όπως βλέπετε η προπέλες σας περνάνε δυσκολες δοκιμασίες και τεστ
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό dmpatanis » Δευτ Φεβ 07, 2011 10:30 am

Μπραβο σας παιδια για την προσπαθεια που κανεται και το ενδιαφερων που διχνεται για τον αγωνα,με οτι αυτο συνεπαγεται.
Κριμα που δεν μπορεσα να παρεβρεθω και εγω,βλεπεται υπαρχουν αλλα πραγματα που προεχουν.
Βασιλη οποτε θες φορτωσε το παραμοτερ στην ειδικο τρευλερ που εχεις φτιαξει για την μηχανη σου και κατηφορησε προς τον Βολο να πεταξουμε παρεα.Μετα της 3:00 ειμαι ελευθερος.
Εαν υπαρχει και αλλο υλικο (βιντεο ή φωτο)ποσταρετο.
Ευχαριστω.
dmpatanis
Friend

Δημοσ.: 98

Δημοσίευσηαπό vasilis » Δευτ Φεβ 07, 2011 5:32 pm

Η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που θα πετάξει με παραμοτέρ

Εικόνα
upload image

Εικόνα
hosting images

Εικόνα
image upload
φωτογραφίες Ντίνος

Σε ευχαριστώ που έκανες τόσο κόπο να έρθεις
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Δευτ Φεβ 07, 2011 6:24 pm

Κρίμα που χάσατε τόσο ωραία μέρα οσοι δέν πετάξατε.Εμείς οι τρείς, Βασίλης Νάσος και Ντίνος, του δώσαμε και κατάλαβε.
Tο Σάβατο το πρωι ειχαμε μια ευχάριστη εκπληξη. Ηλθε και η Μαρία να μας γνωρίσει.Διστυχώς δεν εμεινε πολύ.Μαρία περιμένουμε να ξανάλθεις.
Τελευταία επεξεργασία από dinoshaidutis και Δευτ Φεβ 07, 2011 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσίευσηαπό VENTUS » Δευτ Φεβ 07, 2011 9:03 pm

Επειδή δεν θέλω να αρχίσω να ανησυχώ από τώρα 8) σας δίνω 2 σχεδιαγράμματα για 2 είδη τασκ που θα βοηθήσουν στην προπόνηση σας.
Είναι σημαντικό οι πυλώνες να έχουν απόσταση 70 μέτρα το ελάχιστο ο ένας από τον άλλο.
Αρχίστε την προπόνηση σας από τα 120 μ. μεταξύ των πυλώνων και ανάλογα με την εμπειρία/ικανότητα σας μειώνετε προοδευτικά την απόσταση μεταξύ τους, μέχρι το όριο των 70 μ.
Μην επαναλαμβάνετε το τάσκ περισσότερο από 2 γύρους την κάθε φορά.
Μην κάνετε συνεχείς επαναλήψεις χωρίς διαστήματα πτήσης μακριά από τους πυλώνες και σε ύψος ώστε να έχετε την άνεση να κάνετε τον επόμενο σχεδιασμό, σχετικά με τον επόμενο γύρο λαμβάνοντας υπόψην τα λάθη σας.
Μελετήστε τα σχεδιαγράμματα προσεκτικά ειδικά για τις αποστάσεις που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Αν δεν διαβάζονται εύκολα ζουμάρετε.
Τα παραπάνω είναι φιλικές συστάσεις που αν θέλετε τις ακολουθείτε, μπορεί το δικό σας πλάνο να είναι καλύτερο:)
Στον αγώνα το στήσιμο ακρίβειας με πυλώνες που θα κάνω, θα το δοκιμάσω πρώτος εγώ και μετά θα ξεκινήσει το τασκ.

Ανέστης
Συνημμένα
Paramotor_JapaneseSlalom.jpg
Paramotor_JapaneseSlalom.jpg (10.04 KiB) 30905 προβολές
Paramotor_Cloverleaf.jpg
Τελευταία επεξεργασία από VENTUS και Δευτ Φεβ 07, 2011 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
VENTUS
Friend

Δημοσ.: 94

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Δευτ Φεβ 07, 2011 9:19 pm

Ανέστη γειά σου.Ευχαριστούμε για την περέμβασή σου.Τώρα μου φαίνετε πιο λογικό.Ειχα παραξενευτεί με τις αποστάσεις τις οποίες σημειωτέον,μέτρησε ο Βασίλης 50 βήματα,αλλα ηταν δεν ηταν 45.
Επίσεις εμείς είχαμε κάνει ενα τετράγωνο με ενα πάσσαλο με ελατήριο στο κέντρο.Εκανα διαδοχικά οκτάρια αριστερόστροφα και δεξιόστροφα αντίστοιχα, περνώντας εξω απο τις γωνίες και κτυπώντας τον πάσσαλο.
Το εκανα αρκετές φορές ,κανα δυό με επιτυχία και ειμαι σίγουρος οτι γίνετε.Αυτα που μας στέλνεις ειναι τελείωςδιαφορετικά και πρέπει να το μάθουν ολοι.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσίευσηαπό VENTUS » Δευτ Φεβ 07, 2011 10:06 pm

Ντίνο, με αυτές τις αποστάσεις που βάλατε και τις συνεχείς επαναλήψεις ήταν αναμενόμενο να χαθεί ο συντονισμός. Οι χρόνοι αντίδρασης είναι πολύ μικροί και μην ξεχνάς ότι ο σχεδιασμός μας (του ανθρώπινου είδους ) είναι να αντιδρούμε επιτυχώς μαξιμουμ μέχρι τα 22-25 χιλιόμετρα.
Σχεδιαστήκαμε οχι για να πετάμε αλλά να περπατάμε με αυτήν την ταχύτητα και να συλλέγουμε την τροφή μας :) (χιούμορ αλλά και γεγονός).
Αυτά θα είναι τα τασκ για την ακρίβεια, αν θέλεις μέχρι να ετοιμάσω τον κανονισμό με λεπτομέρειες διέδωσε το ώστε να προετοιμάζονται όλοι με αυτά σαν βάση.
Ανέστης
Άβαταρ μέλους
VENTUS
Friend

Δημοσ.: 94

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Τρί Φεβ 08, 2011 1:05 am

οκ Ευχαριστώ εκ μερους ολων, θα τα πούμε κι απο κοντά.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσίευσηαπό Μαρία » Τρί Φεβ 08, 2011 11:36 pm

Μόλις είδα το βίντεο με την άτυχη στιγμή του Ντίνου, νομίζω έγινε λίγο μετά. Έτσι δεν είναι? Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, τον Ντίνο για το τραπέζι που μας έκανε και τον Βασίλη για τις βόλτες με τη μηχανή και για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το άθλημα που μου δώσατε.

Σας έβλεπα να πετάτε και σας ζήλεψα. Όπως είπα και προχτές στο Βασίλη το μόνο που με ανησυχεί είναι το ότι δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με όλο αυτό το βάρος στην πλάτη να τρέξω τόσο γρήγορα όπως τρέχατε και εσείς μέχρι να σας σηκώσει.

Πριν λίγο έβλεπα στο youtube γυναίκες και σκεφτόμουνα αν το κάνουν θα μπορώ να το κάνω και εγώ, αλλά για να πω την αλήθεια, με ζόρισε μέχρι και του Ντίνου η μηχανή, που είναι και από τις πιο ελαφριές όπως λέτε.

Είναι κάτι που με απασχόλησε ιδιαίτερα και το σκεφτόμουνα συνέχεια από την στιγμή που έφυγα από το μέρος και ήθελα να το σχολιάσω.
Άβαταρ μέλους
Μαρία
Friend

Δημοσ.: 14

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Τετ Φεβ 09, 2011 10:59 am

Γιά σου Μαρία,παρακαλώ, είσαι πάντα ευπρόσδεκτη στην παρέα μας και δεν ενοώ μόνο εμάς Βασίλη Ντίνο Νάσο κλπ.αλλα και ολη την κοινότητα των παραμοτεράδων σε ολη την Ελλάδα.
Το βάρος ειναι απλώς συνήθεια για τα λίγα λεπτά που το σηκώνεις, οσο για το τρέξιμο δεν γίνετε πάντα, μόνο στην άπνοια ή με λίγο αέρα.Αν φυσάει με 7-10 χιλιόμετρα φεύγεις στο τσαφ.Ξεκίνα εσύ με το καλό και θα βάζω εγώ τον Βασίλη να σπρώχνει,ειναι δυνατός αυτός μη σε νοιάζει.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσίευσηαπό vasilis » Τετ Φεβ 09, 2011 12:10 pm

Έλα βρε Μαρία, τι είσαι κανένα Αμερικανάκι? τη μηχανή μου την οδηγούσες καλύτερα και απο τον Ντίνο
Μια χαρά θα τα πας, εκεί που μας έβλεπες και τρέχαμε πολύ ήταν γιατι δεν είχε καθόλου αέρα, εσύ για αρχή θα διαλέγεις μέρες που θα φυσάει λίγο
άσε που στην Αγκλία φυσάει σχεδόν πάντα.

Το Σαββατοκύριακο έλα πάλι, αλλά χωρίς το αυτοκίνητο του ξαδερφού σου, θα σε πάρουμε εμείς απο τον βερόπουλο

μην είσαι μες τις βιασίνες πάλι..
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσίευσηαπό tsukalas » Τετ Φεβ 09, 2011 1:34 pm

βασιλη εχεις επλοκη γι'αφτο επεσεσ :( ωραιο sidecar θελω και εγω βολτα xaxaxaxa :lol:
tsukalas
Friend

Δημοσίευσηαπό Μαρία » Πέμ Φεβ 10, 2011 2:12 pm

Αν δεν έρθω αυτό το Σάββατο θα έρθω σίγουρα το επόμενο
Άβαταρ μέλους
Μαρία
Friend

Δημοσίευσηαπό tsukalas » Πέμ Φεβ 10, 2011 2:46 pm

για σου μαρια :) αν εχεις ιπομονη θα ειμαι εγω σε 2 μηνες :D και θα σου κανω μαθηματα εγω ξερω γιατι εχω πολες πτησης
σου εστιλα σε μηνημα το email απαντισε και θα σου στηλω και φοτογραφιες μου :)
γιωργος
tsukalas
Friend

Δημοσίευσηαπό Μαρία » Πέμ Φεβ 10, 2011 3:41 pm

Όχι ευχαριστώ, μια χαρά είμαι θα τα καταφέρω και μόνη μου.
Δεν χρειάζεται να μου στέλνεις email
Βάλε εδώ τις φωτογραφίες. Να τις δούμε όλοι!!!
Γιατί δεν τις βάζεις εδώ?
Άβαταρ μέλους
Μαρία
Friend

Δημοσίευσηαπό canela » Δευτ Φεβ 14, 2011 7:53 pm

μη του δινεις σημασια,τα ιδια ειπε και σε εμενα.
Άβαταρ μέλους
canela
Friend

Δημοσ.: 17

Δημοσίευσηαπό tsukalas » Τετ Φεβ 16, 2011 2:34 am

εγω ειπα σε εσενα :?: ποτε :?: δε σου εστηλα εσενα email γιατι γραφης ψεματα :?:
tsukalas
Friend

Επιστροφή στο Περιγραφή Πτήσεων & Cross Country

• Συνολικά υπάρχουν 9 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 9 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες