Παραμότορ Στην Κεντρική Ελλάδα

Παραμότορ Στην Κεντρική Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό vasilis » Δευτ Ιαν 10, 2011 10:22 pm

Πάντος μιά χαρά πετάξαμε αυτό το ΣΚ πάνω που νόμιζα θα μείνω μόνος μου μαζευτήκαμε τόσοι πολλοί
διαπιστιστώσαμε οτι στη κεντρική ελλάδα γινόμαστε ομάδα σιγά σιγά

Το πρόγραμα τα είχε σχεδόν όλα
1) Παρασκευή μεσημέρι,με επυτηχία η πρώτη δοκιμαστική μεταφορά όλος ο εξοπλισμός παραμότορ πάνω σε μηχανάκι με το νέο sidecar cargo και η πρώτη πτήση και γνωριμία μου με τον Δημήτρη απο τον βόλο
2) Σάβατο πρωί cross-country απο τον Αμπελώνα μεχρι την Φαρκαδώνα απο τον Ακράτητο
3) Σάβατο μεσιμέρι, ορέστης και εγώ πτήση στα λοφάκια της Φαρκαδώνας οπου είναι το μέρος εκπέδευσης
παραπέντε (στο 25 χλμ Λαρίσης Τρικάλων), εκεί είχαμε μικρή βόλτα πάνω απο το Ζάρκο και γνωριμία με τους εκπεδευόμενους πιλότους
5) Κυριακη απόγευμα, μόνος μου παιχνίδια με μπάλα, κόνους, εξάσκηση σε spot-on προσγειώσεις σε στόχο και σε απογειώσεις με άπνοια. ο Ορεστης και αυτός μόνος του πτήση στην λίμνη Ιωαννίνων
6) Κυριακη Βράδυ, επιστροφή του Ορέστης και μαζί μου και μία ωραία παρέα clubing στη Λαρισα
7) Δευτέρα πρωί Ορέστης, Ντίνος και Νικος απογείωση και πτήση πάνω απο τα μετέωρα όσο εγώ κοιμόμουνα στο camper αφού τα είχα πιεί και είχα ξενυχτήσει την προηγούμενη για τα καλά.

Εγώ σήμερα είμαι ο συγγραφέας, αλλά ο φωτογράφος της ομάδας μας ήταν ο Ορέστης που θα περειμένουμε να διαβάσει αυτο το ποστ και να κολήσει τις ανάλογες φωτογραφίες
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Τρί Ιαν 11, 2011 11:44 am

Αυτό θα πει να εχεις κολητούς με ειδικότητα,ο ενας συγγραφέας ο αλλος φωτογράφος,μια γραματέα τώρα χρειάζωμαι να συμπληρώσω το καρέ.
Πράγματι περνάμε ωραία, η πτήση στα Μετέωρα ειχε κατι το εξωπραγματικό.
Μπράβο Ορέστη εχεις πολύ ωραίες ιδέες, να το ξανακάνουμε.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Δημοσίευσηαπό aimilios » Τρί Ιαν 11, 2011 4:16 pm

dinoshai έγραψε:Αυτό θα πει να εχεις κολητούς με ειδικότητα,ο ενας συγγραφέας ο αλλος φωτογράφος,μια γραματέα τώρα χρειάζωμαι να συμπληρώσω το καρέ.
Πράγματι περνάμε ωραία, η πτήση στα Μετέωρα ειχε κατι το εξωπραγματικό.
Μπράβο Ορέστη εχεις πολύ ωραίες ιδέες, να το ξανακάνουμε.

ζηλευω μαμω το ποδι μου. :crybaby:
υ.γ. η γραμματεας θα ειναι γαλανοματα απο τα βορεια συνορα; :toothy10:
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Τρί Ιαν 11, 2011 8:00 pm

Μη στεναχωριέσαι Αιμίλιε ο Ορέστης πήρε διπλό, θα βάζεις και συ το πωλινι και θα σε πηγαίνει βόλτα.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Δημοσίευσηαπό vasilis » Σάβ Ιαν 15, 2011 12:25 am

Φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο τον κολητό μου φίλο Ορέστη Αναστασιάδη που τις έβαλε στο paramotor.gr και εγω να τις μεταφέρω και εδώ λόγου έλειψης χρόνου. ΑΞΪΖΕΙ!!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Δημοσίευσηαπό arthur22011 » Κυρ Ιαν 23, 2011 11:45 am

Δευτέρα πρωί Ορέστης, Ντίνος και Νικος απογείωση και πτήση πάνω απο τα μετέωρα όσο εγώ κοιμόμουνα στο camper αφού τα είχα πιεί και είχα ξενυχτήσει την προηγούμενη για τα καλά.

Nike Air Max 2009 Shoes

UGG Classic AAA Boots
arthur22011
arthur22011
Guest

Δημοσ.: 1

Επιστροφή στο Περιγραφή Πτήσεων & Cross Country

• Συνολικά υπάρχουν 11 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 11 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες