ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ
Λιγο πριν της γιορτες σε μια πτηση με ενταση ,ολα πηγαν καλα και..εχοντας τα πραγματα στην ακρη,μοτερ και αλεξιπτοτο και μιλοντας με εναν περαστικο σε παραλια μερια ,ανοιγη το φτερο διπλονη στο παραμοτερ και ακουμπαει στην εξατμιση,μην εχοντας δει τη ζημια το βαζω στο αυτ/το και παω σε δικο μου μερος "κλειστο" απο αερα για να το μαζεψω και..βλεπω 2-3 καψιματα στην ανω μερια του φτερου....ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ... ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ,ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ε-μειλ στο εργοστασιο και την επομενη το μεσημερι ειχα προτημολογιση τις ζημιας,ΠΟΥ καταληγω αλαξανδυο σειρες υφασμα [ οχι μπαλ ωμα ]το καθαρισαν ,τεστ ρεπορτ,βαλαν νεες αρτανες και τριμ τα νεα [ φεισ λιφτ ]και ολα αυτα με ελαχιστο κοστος επαγγελματισμος απο την ΕΤΑΙΡΙΑ ,ΔΕΝ ΓΔΕΡΝΟΥΝ γιατι μεσαζοντεσ-αντοιπρωσοποι κλπ δεν .....ενιοσα οτι καποιος με σεβεται
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
Re: ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ
γιατι μεσαζοντεσ-αντοιπρωσοποι κλπ δεν .....ενιοσα οτι καποιος με σεβεται
Για κάτσε ρε Παναγιώτη δεν μπορεί να τα βάζεις όλα στο ίδιο καζάνι.
Δηλαδή όταν μου ζήτησες σετ αρτανες κλπ σε έγδυσα ή δεν σε σεβάστηκα, για να καταλάβω και ας είχες πάρει το πανί από αλλού, και αμέσως ήρθαν και φθηνά.
Έτσι λειτουργεί η Dudek έχει το καλύτερο σύστημα επικοινωνίας και σέρβις για τους πωλητές. Εσένα σαν ιδιώτη σε εξυπηρέτησαν προφανώς γιατί δεν συνεργάζονται πλέων με αυτόν που στο πούλησε.
Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί (Dudek, Paramania, sky, Ciscomotors κλπ) είναι κορόιδα που δουλεύουν μόνο μέσω πωλητών? Εκτός από τις χώρες που δεν έχουν.
Εχω στείλει 3-4 αλεξιπτωτα για επισκευή και φυσικα δεν βαζουν μπαλώματα αλλά αλλάζουν πάντα ολόκληρο το κομάτι, ενω πριν οποιαδήποτε εργασία υποχρεωτικά το μετράνε πορόσιτη.
-
aris - Friend
- Δημοσ.: 645
Re: ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ
Για σου Αρη,δεν παω κοντρα σε σενα ,ισα - ισα οσοι με παιρνουν τηλ.για τα 2 μοτερ που εχω για πουλημα και εναι καινουργοι κατευθιαν εσενα τους προτηνω-ισως να στο λενε- γιατι ετσι ειναι...σαν και σενα δεν υπαρχη ακομα αλλος, --δεν με νοιαζη να τα πουλησω-κι αν ισουν και στα μερη μου κοντα θα,χαμε πιο πολλα ,το θεμα το γραψα πριν 4 -5 μηνες πιο πριν ,και μπορη να κερδισα εξηπηρετιση απο την ντουτεκ ,αλλα απο βιασηνη ,γιατι λεω οχ θα μηνω για κανα 2μηνο χωρις φτερο ,και δυστηχως εκει που ζητησα δανικο δεν μου δωσαν --με το αζημιοτο- πηγα και πηρα ενα τζιν 2ρι για να κανω τις πτησεις μου, και γιορτες πετουσα με UP-K2 tantem μονος μου ασχετα αν η ντουτεκ σε ενα 20ρο το ειχα ,θελω να πω το κοστος δεν με ενοχλη να πεταω θελω ,οχι ομως και να με πιανουν το ΠΩ-ΠΩ,εισαι επαγγελματιας αγαπας το σπορ Ο.Κ. ,εγω δεν εχω τις γνωσεις περι μοτερ που εχουν οι πιο πολλοι που ασχολουντε--δεν οδηγω καν μηχανη ΔΕΝ ξερω,ΤΩΡΑ για τις αρτανες δεν σου ειπα τιποτα ουτε και σε οποιους ρωτησα για περαστικα τους ειπα ,εκανα αυτο που κανω ΠΑΝΤΑ ,ΠΡΩΤΑ τους γνωστους που τους αποκαλω και φιλους ΡΩΤΟ μετα ,1ο μοτερ απο σενα ,φτερο πρωτα εσενα ρωτησα για προσφορα κλπ,εδω ΣΤΟΠ,με κανεναν σας δεν εχω τιποτα 20-30 ατομα πεταμε κι αλλοι τοσοι δεν ασχολουντε με τα φορουμ αυτοι ημαστε,ολοι ψαχνουν το πιο φτηνο ΕΓΩ το λεω φτηνα δεν μου βγηκε το σπορ μας αλλα το αγαπαω.
-
panos hatzikallinikidhs - Friend
- Δημοσ.: 1044
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση