Έγκριση κανονισμών Παραμοτέρ από την ΕΛΑΟ

Έγκριση κανονισμών Παραμοτέρ από την ΕΛΑΟ

Δημοσίευσηαπό VENTUS » Παρ Δεκ 16, 2011 9:29 am

Το ΔΣ της ΕΛΑΟ ενέκρινε την Τετάρτη 14/12/11 τον Κανονισμό Λειτουργίας και τον κανονισμό Εκπαίδευσης για το αεράθλημα του παραμοτέρ και προώθησε νέο κανονισμό δραστηριότητας μόνον για παραμοτέρ (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα υπερελαφρά) στην ΥΠΑ προς έγκριση.

Τί αλλάζει για μάς? Τίποτε απολύτως πέρα από το γεγονός ότι το νέο αεράθλημα αποκτά δυνατότητα οργάνωσης και δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ανεξαρτητοποιηθεί εντελώς, κάνοντας δική του επιτροπή, αν τα καταφέρει να αποδείξει ότι ασχολούνται με αυτό σοβαροί άνθρωποι..

Τι απομένει τώρα για να γίνονται Πανελλήνιοι αγώνες,Εθνικές Ομάδες κτλ? Κατάθεση από την Επιτροπή Υπερελαφρών Κανονισμού Αγώνων στην ΕΛΑΟ για έγκριση και φυσικά πιλότοι με αθλητική ιδιότητα γραμμένοι σε αεραθλητικά σωματεία.

Οι κανονισμοί είναι λίγο- πολύ γνωστοί για το περιεχόμενο τους αφού αποτελούν αντιγραφή αυτών του Αλεξίπτωτου Πλαγιάς αλλά φαντάζομαι ότι θα δημοσιευτούν και επίσημα στην ιστοσελίδα των Υπερελαφρών σύντομα.

ΥΓ.Με αρέσει..που κανα δύο δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για αλεξίπτωτα πλαγιάς και φοβούνται το πατρονάρισμα από αυτά.. αλλά μόνοι τους πήγαν και αντέγραψαν τους κανονισμούς τους.. επιδιώκοντας το πατρονάρισμα. Έχουμε πλάκα τελικά..!

VENTUS
Άβαταρ μέλους
VENTUS
Friend

Δημοσ.: 94

Δημοσίευσηαπό aris » Παρ Δεκ 16, 2011 8:49 pm

Tι να πω ρε Ανέστη
Δεν έχεις διαβάσει καν τον κανονισμό παρόλα αυτά είσαι σίγουρος ότι είναι αντιγραφή του πλαγιάς και πουλάς ειρωνεία, προσπαθώντας να πετύχεις Τι ?
Ήθελες να φτιάξεις τον κανονισμό ? Ας το έκανες. Δεν σε εμπόδισε κανένας. Γιατι αφησες τους ασόβαρους εσυ ο σοβαρός να βγαλουν το φιδη που ηταν στην τρύπα 20 χρόνια.??
Ποιο είναι το πρόβλημα σου δεν καταλαβαίνω ! Τι έχεις μαζί μου?

Εσύ δεν μου είπες όταν ζήτησα την γνώμη σου να αντιγράψω του παραπέντε?
Άκουσα εσένα και παράτησα τον κανονισμό που ετοίμαζα από το καλοκαίρι, αντέγραψα του πλαγιάς και το έστειλα να του ρίξει μια ματιά ο …….. από την επιτροπή ο όποιος μου τον επέστρεψε αμέσως όπως ήταν λογικό.
Έστειλα τον κανονισμό που είχα ετοιμάσει και πέρασε δίχως διορθώσεις από την Ε/Υ και την ΕΛΑΟ.
Από την Τετάρτη έχουμε κανονισμό που δεν είχαμε τόσα χρόνια παρ’όλες τις προσπάθειες που είχαν γίνει στο παρελθόν και αντί να το γιορτάζουμε προσπαθούμε ξέρω γώ τι ?
Μην αμελείτε να παίρνετε την πτήση σας.
http://www.youtube.com/profile?user=ariskol
www.ppg.gr
Άβαταρ μέλους
aris
Friend

Δημοσ.: 645

Δημοσίευσηαπό VENTUS » Σάβ Δεκ 17, 2011 5:49 pm

Άρη, Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθώ με τα έργα και τις ημέρες σου ειδικά μέσα σε φόρουμ.
Εδώ ενημερώνω κάποιους φίλους για πράγματα που ίσως τους ενδιαφέρουν και που συμβαίνει να τα ξέρω. Δεν περιέχουν αναλήθειες ή ανακρίβειες -που είναι πολύ εύκολο να αποδειχθούν-και το κυριότερο δεν θίγω κανέναν ονομαστικά. Γεγονότα αναφέρω που ήταν παρόντες πολλοί..

Μη με βάζεις σε τέτοιο διάλογο δεν θα τον κάνω. Δεν έχει νόημα. Έχω δώσει δείγματα γραφής δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.._

VENTUS
Άβαταρ μέλους
VENTUS
Friend

Δημοσ.: 94

Re: Έγκριση κανονισμών Παραμοτέρ από την ΕΛΑΟ

Δημοσίευσηαπό aris » Σάβ Δεκ 17, 2011 10:47 pm

ΥΓ.Με αρέσει..που κανα δύο δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για αλεξίπτωτα πλαγιάς και φοβούνται το πατρονάρισμα από αυτά.. αλλά μόνοι τους πήγαν και αντέγραψαν τους κανονισμούς τους.. επιδιώκοντας το πατρονάρισμα. Έχουμε πλάκα τελικά..!

VENTUS

Μπράβο ενημέρωση :roll: :oops:
Μην αμελείτε να παίρνετε την πτήση σας.
http://www.youtube.com/profile?user=ariskol
www.ppg.gr
Άβαταρ μέλους
aris
Friend

Δημοσ.: 645

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Κυρ Δεκ 18, 2011 1:58 pm

Μπαίνω στην διαδικασία να εμπλακώ στην συζήτησή σας γιατι αγαπώ το παραμότορ.Λυπάμαι πολύ οταν βλέπω δυναμικά και άξια στελέχη του να εχθρεύονται επιδιώκοντας αμφότεροι το καλό του.
Το παραμότορ ομως για να βρεί τον δρόμο του θέλει την στήριξη ολων των δυνάμεων που το απαρτίζουν και γνωρίζοντάς σας και τους δύο,απερίφραστα δηλώνω οτι είστε βασικοί πυλώνες του και είναι άδικο για όλους μας να στερηθούμε των δυναμικών προσπαθειών σας.
Πρέπει να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να προοδεύσουμε.Ολοι βλέπουμε τις ικανότητές σας,στον τομέα του καθενός, και κανείς δεν μπορεί να καπελώσει τον άλλο, δεν είμαστε τυφλοί ούτε χαζοί.Απο παντού μου έρχονται μυνήματα στο ιδιο πνεύμα.Υπάρχει αμεση ανάγκη να τα βρείτε και η ιστορία του paramotor θα σας ανταμείψει αναλόγως.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Επιστροφή στο Συζητήσεις

• Συνολικά υπάρχουν 23 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 23 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες