ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ FORUM
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ FORUM
Εχουν προκύψει θέματα επανειλημμένως με ατομα που χρησιμοποιούν τις σελίδες μας, (paramotor και paramoter),με ψευδώνυμο.Στην αρχή πριν χρόνια το πήρα και γω για αστείο,αλλα τώρα δεν το βλέπω ετσι.Ειναι δύσκολο να σας εξηγήσω το σκεπτικό σε λίγες γραμμές αλλα εχει να κάνει με την απώλεια εμπιστοσύνης που δημιουργείται μεταξύ των μελών.Μπορεί να είναι αφελείς πράξεις (πλακατζήδων),εγώ δεν το νομίζω, πάντως την ζημιά την κάνουν.Οταν αρχίσουμε να κοιτάμε ο ενας τον αλλο υποπτα εχουμε χάσει την σύμπνοια.Το επόμενο στάδιο είναι η διάλυση.
Οι σελίδες μας δεν είναι fase book πρέπει να γνωρίζουμε με ποιόν μιλάμε οπωσδήποτε,γι αυτό κατ αρχήν να μην απαντάει κανείς σε δημοσίευμα που δεν γνωρίζει τον συγκραφέα.Θα θεωρούμε ξένον οποιον δεν γνωρίζεται προσωπικά με ενα τουλάχιστον γνωστό μας μέλος.Ο κάθε καινούργιος θα πρέπει να συστύνεται σε ενα τουλάχιστον μέλος (τηλ.τοπο κατοικίας κλπ) και θα γράφει ως εξής για να γίνεται αποδεκτός.
(Γειά σας είμαι ο τάδε, γνωστός του τάδε μέλους( που είναι παλιό και με ονοματεπώνυμο) και στην συνέχεια αυτό που θέλει.
Κανείς να μην ξανααπαντήσει αν δεν διασταυρώσει τα στοιχεία του συγκραφέα!!!!
Οι σελίδες μας δεν είναι fase book πρέπει να γνωρίζουμε με ποιόν μιλάμε οπωσδήποτε,γι αυτό κατ αρχήν να μην απαντάει κανείς σε δημοσίευμα που δεν γνωρίζει τον συγκραφέα.Θα θεωρούμε ξένον οποιον δεν γνωρίζεται προσωπικά με ενα τουλάχιστον γνωστό μας μέλος.Ο κάθε καινούργιος θα πρέπει να συστύνεται σε ενα τουλάχιστον μέλος (τηλ.τοπο κατοικίας κλπ) και θα γράφει ως εξής για να γίνεται αποδεκτός.
(Γειά σας είμαι ο τάδε, γνωστός του τάδε μέλους( που είναι παλιό και με ονοματεπώνυμο) και στην συνέχεια αυτό που θέλει.
Κανείς να μην ξανααπαντήσει αν δεν διασταυρώσει τα στοιχεία του συγκραφέα!!!!
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Re: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ FORUM
ναι, το να μπαινει καποιος ανωνυμα και να "συζηταει" με επωνυμους, ειναι το λιγότερο ανισο...
ομως διαφωνω οτι πρεπει να γινουμε πρωτοι εμεις οι καχυποπτοι, και για καθε νεο που ερχεται, να τον υποχρεώνουμε σε face control, για να του απαντησουμε στις ενδεχομενες απορίες του...
ειμαστε στο internet, και ετσι εχουν τα forum... νομιζω οφείλουμε να αποκτήσουμε την σχετική ανοσία...
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF ... 5%CE%BF%29
ομως διαφωνω οτι πρεπει να γινουμε πρωτοι εμεις οι καχυποπτοι, και για καθε νεο που ερχεται, να τον υποχρεώνουμε σε face control, για να του απαντησουμε στις ενδεχομενες απορίες του...
ειμαστε στο internet, και ετσι εχουν τα forum... νομιζω οφείλουμε να αποκτήσουμε την σχετική ανοσία...
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF ... 5%CE%BF%29
-
jollyroger - Friend
- Δημοσ.: 318
julia robert αφησε την σχετικη ανοσια ,γιατι μιχαλακη ολοι τωρα ξερουμε οτι γραφεις και ως paramotorman
- george zorbas
- Guest
- Δημοσ.: 1
Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν τα αλλα forum.Εμείς θα θεσπίσουμε δικούς μας κανόνες και σε οποιον αρέσει.Αλωστε η ψυχολογία μας εξαρτάται και απο την δυναμική της ομαδικότητας,και επειδή παίζουμε και με την ΖΩΗ μας πολλές φορές,καλύτερα να προσέχουμε και τις λεπτομέρειες.
-
dinoshaidutis - Friend
Συμφωνώ απόλυτα με JollyRoger.
Αν δηλαδή αρχίσεις κάποιον νέο στο φόρουμ τις ερωτήσεις ποιος είσαι του πότε εισαι γεννηθείς και στην πορεία του επιβάλεις να γνωρίσει κάποιον απ τα μέλη για να εκφράσει τις απορίες του ίσος τον αποτρέψεις απ το ασχοληθεί με το σπορ.
Κι επειτα αν ζει σ ένα απομακρυσμενο νησί τι θα πρέπει να γίνει για να τον γνωρίσουμε;;
Η λύση είναι μια αν νομίζεις ότι κάποιος λογαριασμός είναι ψεύτικος απλά μην απαντάς(μη ψαρώνεις) κι όχι να βρίζεις όπως έγινε σε μια προηγούμενη δημοσίευση.
Αν δηλαδή αρχίσεις κάποιον νέο στο φόρουμ τις ερωτήσεις ποιος είσαι του πότε εισαι γεννηθείς και στην πορεία του επιβάλεις να γνωρίσει κάποιον απ τα μέλη για να εκφράσει τις απορίες του ίσος τον αποτρέψεις απ το ασχοληθεί με το σπορ.
Κι επειτα αν ζει σ ένα απομακρυσμενο νησί τι θα πρέπει να γίνει για να τον γνωρίσουμε;;
Η λύση είναι μια αν νομίζεις ότι κάποιος λογαριασμός είναι ψεύτικος απλά μην απαντάς(μη ψαρώνεις) κι όχι να βρίζεις όπως έγινε σε μια προηγούμενη δημοσίευση.
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
- BARBATUS
- Friend
- Δημοσ.: 411
Απλά δηλωνει το τηλέφωνό του στο προφίλ και τίποτε αλλο.
Οταν ξέρει οτι ο διαχειριστής γνωρίζει το τηλέφωνό του θα είναι και κόσμιος.Ποιός απο μάς τους επώνυμους στα forum εχασε κάτι ή εκτέθηκε.Αλλο πράγμα να απαντάς σε κάποιον Κώστα απο την Κρήτη και ας μην τον εχεις γνωρίσει απο κοντά και αλλο σε λογαριασμό της CIA.Για πείτε μου πώς θα αισθανθούν οι Κρητικοί παραμοτεράδες αν κάποιος με Κρητικό ψευδώνυμο,αρχίσει να δολοπλοκεί δημιουργώντας προστριβές και εκθέτωντας εσκεμένα τους Κρητικούς.Τι εχει να φοβηθεί κάποιος ωστε να μην δηλώσει το τηλέφωνό του?Μόνο ο πονηρός θα φοβηθεί και πονηρούς δεν θέλουμε.
Οταν ξέρει οτι ο διαχειριστής γνωρίζει το τηλέφωνό του θα είναι και κόσμιος.Ποιός απο μάς τους επώνυμους στα forum εχασε κάτι ή εκτέθηκε.Αλλο πράγμα να απαντάς σε κάποιον Κώστα απο την Κρήτη και ας μην τον εχεις γνωρίσει απο κοντά και αλλο σε λογαριασμό της CIA.Για πείτε μου πώς θα αισθανθούν οι Κρητικοί παραμοτεράδες αν κάποιος με Κρητικό ψευδώνυμο,αρχίσει να δολοπλοκεί δημιουργώντας προστριβές και εκθέτωντας εσκεμένα τους Κρητικούς.Τι εχει να φοβηθεί κάποιος ωστε να μην δηλώσει το τηλέφωνό του?Μόνο ο πονηρός θα φοβηθεί και πονηρούς δεν θέλουμε.
-
dinoshaidutis - Friend
dinoshaidutis έγραψε:Για πείτε μου πώς θα αισθανθούν οι Κρητικοί παραμοτεράδες αν κάποιος με Κρητικό ψευδώνυμο,αρχίσει να δολοπλοκεί δημιουργώντας προστριβές και εκθέτωντας εσκεμένα τους Κρητικούς.Τι εχει να φοβηθεί κάποιος ωστε να μην δηλώσει το τηλέφωνό του?
Φυσικά δεν θα μ άρεσε, αλλά αυτό που λες να του δώσω και το τηλέφωνο μου να με παίρνει με απόκρυψη κάθε βράδυ και να μου τα πρήζει ε δεν ακούγετε και πολυ έξυπνο.
Για πες μας εσύ που δημοσίευσες το τηλέφωνο σου αν αρχίσει να σε παίρνει κάθε τρις και λίγο ο κάθε(paramotorman)και σου λέει μπαρόλες τι θα κάνεις;
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
- BARBATUS
- Friend
- Δημοσ.: 411
Μόνο ο διαχειριστής θα εχει πρόσβαση στο τηλ. και ονοματεπώνυμο!!
-
dinoshaidutis - Friend
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση