Λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών μας!

Λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών μας!

Δημοσίευσηαπό dmpatanis » Σάβ Σεπ 14, 2013 11:07 am

Όποιο μέλος επιθυμεί, μπορεί να γράψει τα στοιχεία του, nick name, όνομα, τηλέφωνο, e-mail, περιοχή,ενασχοληση ώστε να είναι συγκεντρωμένα εδώ για επικοινωνία και εκτός forum.
Η λίστα θα είναι καλο να βρισκεται στην αρχη αυτής της ενότητας χωρισμένη κατά περιοχές της Ελλάδας ώστε να είναι εύκολη η εύρεση της πληροφορίας που χρειαζόμαστε.
Ευχαριστω. :)
dmpatanis
Friend

Δημοσ.: 98

Re: Λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών μας!

Δημοσίευσηαπό dmpatanis » Σάβ Σεπ 14, 2013 11:10 am

dmpatanis - Δημήτρης Μπατάνης, 6937755706, dmpatanis@yahoo.gr , Ιδ.Υπαλληλος - ΒΟΛΟΣ
dmpatanis
Friend

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Σάβ Σεπ 14, 2013 11:19 am

dinoshaidutis volos 6972056113 pilotos!
dinoshai@gmail.com
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Σάβ Σεπ 14, 2013 11:21 am

διαφωνω διοτι αυτο ειναι προσκληση για σκουπιδοemail και σκουπιδοτηλεφωνηματα... δεν τα διαβαζουν μονο φιλοι μας, αλλα ολη η υφήλιος!!

εχω την αισθηση οτι το προβλημα μας αυτη τη στιγμή, ειναι αυτο που κανουμε εμεις τωρα!

υγ.ψυχραιμια ρε παιδια... πιθανοτατα ο "πειραχτηρης" το εχει ηδη λαβει το μηνυμα... (υποθέτω οτι προκειται για καποιο νεο στο internet, που δεν θα ειχε φανταστει τι αποτελεσματα μπορει να εχουν τα εργα του)...
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό dmpatanis » Σάβ Σεπ 14, 2013 12:35 pm

Καλο θα ειναι να μην αλιωνουμε ενα θεμα το οποιο δημιουργηται.
Τα στοιχεια τα δηλωνουμε για βοηθεια δικη μας και οχι για να ανακαλυψουμε τον "σαματατζη".
dmpatanis
Friend

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Σάβ Σεπ 14, 2013 1:09 pm

dmpatanis έγραψε:Τα στοιχεια τα δηλωνουμε για βοηθεια δικη μας και οχι για να ανακαλυψουμε τον "σαματατζη".

βοηθεια δικη μας στο να μας γεμιζουν σκουπιδια αυτοι που "σαρώνουν" αυτοματα δημοσιευμενα email και τηλεφωνα? δεν εχεις ξανακουσει θες να μου πεις οτι "απαγορευεται" η δημοσιευση email?

dmpatanis έγραψε:Καλο θα ειναι να μην αλιωνουμε ενα θεμα το οποιο δημιουργηται.

υπαινίσσεσαι οτι το παρων θεμα δεν ειναι συνέχεια απο αυτό?
dinoshaidutis έγραψε:Απλά δηλωνει το τηλέφωνό του στο προφίλ και τίποτε αλλο.
Οταν ξέρει οτι ο διαχειριστής γνωρίζει το τηλέφωνό του θα είναι και κόσμιος.Ποιός απο μάς τους επώνυμους στα forum εχασε κάτι ή εκτέθηκε.Αλλο πράγμα να απαντάς σε κάποιον Κώστα απο την Κρήτη και ας μην τον εχεις γνωρίσει απο κοντά και αλλο σε λογαριασμό της CIA.Για πείτε μου πώς θα αισθανθούν οι Κρητικοί παραμοτεράδες αν κάποιος με Κρητικό ψευδώνυμο,αρχίσει να δολοπλοκεί δημιουργώντας προστριβές και εκθέτωντας εσκεμένα τους Κρητικούς.Τι εχει να φοβηθεί κάποιος ωστε να μην δηλώσει το τηλέφωνό του?Μόνο ο πονηρός θα φοβηθεί και πονηρούς δεν θέλουμε.

viewtopic.php?f=1&t=11535&p=14245#p14237
Άβαταρ μέλους
jollyroger
Friend

Δημοσ.: 318

Δημοσίευσηαπό BARBATUS » Σάβ Σεπ 14, 2013 4:45 pm

Τα στοιχεια μου τα γνωρίζουν όλοι σχεδόν οι παλιοί πιλότοι...οποίος δεν τα έχει και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου ας στειλει π.μ
Καλιά να φοβάσαι μη σκοτωθείς...
παρά να φοβάσαι να ζήσεις!!
BARBATUS
Friend

Δημοσ.: 411

Δημοσίευσηαπό aimilios » Σάβ Σεπ 14, 2013 6:51 pm

Δεν ξερω γιατι αλλα σ'αυτο το φορουμ με βγαινει η ψυχη να μπω (πανω απο δεκα προσπαθειες)και να μην γραφω τα ιδια η αποψη μου εδω

http://www.paramotor.gr/forumParamotor/ ... php?t=2739
aimilios
Άβαταρ μέλους
aimilios
Friend

Δημοσ.: 488

Δημοσίευσηαπό dinoshaidutis » Σάβ Σεπ 14, 2013 11:22 pm

Δεν φέρει κανείς ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στα forum ακόμη και ο διαχειριστής !!! Αυτό απο μόνο του είναι εχθρός της ασφάλειας ολων οσων αντιπροσωπεύει το forum.Μέσα σ'αυτά είναι και η αξιοπρέπεια,η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη και πολλά αλλα ηθικά αγαθά που απολαμβάνουν τα μέλη του.Αν ενας τυχάρπαστος βλάκας μπορεί με την μεγαλύτερη ευκολία να τα εξαφανίσει, και ειμαι σίγουρος οτι τα τελευταία χρόνια εχουν συμβεί διάφορα που κράτησαν εξω απο την γραμμή σχολιασμού πολλά μέλη, πρέπει και το εκανα( να σημάνει συναγερμός).Εχουμε ευθύνες και για μάς και για την ιστορία του Παραμότορ.
Το ενα σκέλος αφορά λοιπόν την ασφάλειά μας απο τα trol! και το αλλο απο την καλαισθησία των γραφομένων.
Η θέση μου λοιπόν είναι απλή.Στην βάση δεδομένων των forum να δηλώνεται το ονοματεπώνυμο και ενα τηλ. το οποίο θα επαληθεύεται απο τον διαχειριστή και μόνον.Οι υπολοιποι δεν θα το γνωρίζουμε.Ολα τα νούμερα τηλεφώνου πλέον δείνονται με αποδεικτικό ταυτότητας.Ο διαχειριστής λοιπόν και μόνον αυτός θα γνωρίζει το ονομα και τηλ αυτού που κάνει την σύνδεση.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Οσο για την κοσμιότητα των γραφόμενων θα την επιβλέπουμε ολοι.
Άβαταρ μέλους
dinoshaidutis
Friend

Δημοσ.: 435

Επιστροφή στο Συζητήσεις

• Συνολικά υπάρχουν 5 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 5 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες