Πετάτε στη Λαμία?
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Πετάτε στη Λαμία?
Γεια σε όλους τους ιπτάμενους. Με λένε Μαρία και μένω στη Λαμία. Έχω κάνει μαθήματα παραπέντε και έχω πετάξει και με διθέσιο paramotor 2 φορές στην Αγγλία καθώς σπούδαζα. Που πετάτε με paramotor? δεν έχω δει κανέναν μέχρι στιγμής εδώ.
-
Μαρία - Friend
- Δημοσ.: 14
Γεια σου Μαρία, τελευταία υπάρχει ενδιαφέρον και απο γυναίκες για το παραμοτέρ.
Έχουμε πετάξει στην Λαμία στην παραλία στο Μόλο, για διπλό πηγαινε σαββατοκύριακο στο Καστρο βοιοτίας που είναι μία ωρα απο Λαμία προς Αθήνα πάνω στην εθνική. Μετά ειμαστε αρκετοι απο Λάρισα και Βόλο, αλλά εμείς δεν έχουμε διπλό.
Έχεις αλεξίπτωτο? με ποιον έχεις κάνει μαθήματα παραπέντε? μπορείς να μας πεις περισσότερα για τη σχέση σου με το άθλημα?
αν επιτρέπετε φυσικά..
Μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις εδώ, είμαστε σε επαφή.
Έχουμε πετάξει στην Λαμία στην παραλία στο Μόλο, για διπλό πηγαινε σαββατοκύριακο στο Καστρο βοιοτίας που είναι μία ωρα απο Λαμία προς Αθήνα πάνω στην εθνική. Μετά ειμαστε αρκετοι απο Λάρισα και Βόλο, αλλά εμείς δεν έχουμε διπλό.
Έχεις αλεξίπτωτο? με ποιον έχεις κάνει μαθήματα παραπέντε? μπορείς να μας πεις περισσότερα για τη σχέση σου με το άθλημα?
αν επιτρέπετε φυσικά..
Μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις εδώ, είμαστε σε επαφή.
-
vasilis - Friend
- Δημοσ.: 289
Γεια σου Βασίλη, από ότι βλέπω είσαι από Λάρισα , ο πατέρας μου είναι από Κρήτη αλλά η μητέρα μου από τη Γιάνουλη Λάρισας. Τώρα θα μου πεις το πώς βρεθήκαμε στη Λαμία? αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Εγώ πάντως στη Λάρισα θα ήθελα να μένω.
Όχι βέβαια, κανένα πρόβλημα μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις. Όχι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για διπλό, θέλω να πετάξω paramotor μόνη μου.
Έχω πετάξει με παραπέντε 80 πτήσεις περίπου, δεν έχω κάνει στην Ελλάδα εκπαίδευση έκανα με τον πρώην μου στην Αγγλία ο οποίος είναι ένας έμπειρος πιλότος από Γερμανία. Έχουμε πετάξει και στην Αυστρία το καλοκαίρι. Αλεξίπτωτο δεν αγόρασα μέχρι στιγμής.
Εσύ, πετάς στη Λάρισα ?
Όχι βέβαια, κανένα πρόβλημα μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις. Όχι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για διπλό, θέλω να πετάξω paramotor μόνη μου.
Έχω πετάξει με παραπέντε 80 πτήσεις περίπου, δεν έχω κάνει στην Ελλάδα εκπαίδευση έκανα με τον πρώην μου στην Αγγλία ο οποίος είναι ένας έμπειρος πιλότος από Γερμανία. Έχουμε πετάξει και στην Αυστρία το καλοκαίρι. Αλεξίπτωτο δεν αγόρασα μέχρι στιγμής.
Εσύ, πετάς στη Λάρισα ?
-
Μαρία - Friend
οχ,!! ειμαστε πατριωτάκια??
Πάς καθόλου στη γιάνουλη? Εγώ είμαι απο τον Αμπελώνα και πετάω και πάνω απο τη γιάνουλη περνάω απο το καρφούρ, γενικά αλωνίζω όλη την περιοχή γύρω απο τη γιάνουλη. Έχεις δει ποτε παραμοτέρ να περνάει απο κει?
Όταν λες οτι έχεις κάνει 80 πτήσεις ελεύθερο, μιλάς για διπλό?
Στον κιθερώνα έχεις πετάξει?
Πάς καθόλου στη γιάνουλη? Εγώ είμαι απο τον Αμπελώνα και πετάω και πάνω απο τη γιάνουλη περνάω απο το καρφούρ, γενικά αλωνίζω όλη την περιοχή γύρω απο τη γιάνουλη. Έχεις δει ποτε παραμοτέρ να περνάει απο κει?
Όταν λες οτι έχεις κάνει 80 πτήσεις ελεύθερο, μιλάς για διπλό?
Στον κιθερώνα έχεις πετάξει?
-
vasilis - Friend
- Δημοσ.: 289
Όχι στην Ελλάδα δεν έχω πετάξει, έχω κάνει περίπου 80 πτήσεις μόνη μου, έχω δικό μου κάθισμα για ελεύθερο βάριο και εφεδρικό, το μόνο που δεν έχω είναι αλεξίπτωτο <έπαιρνα ένα του Armin και πετούσα>
Τελευταία φορά που πετάξαμε ελεύθερο, ήταν το καλοκαίρι στην Αυστρία, όπου ήμασταν για 2 εβδομάδες εκεί.
Δύο φορές πέταξα με μηχανή διπλό, ήταν με τον Armin το οποίο μοτέρ το δανειζότανε από ένα φίλο του.
Ναι, πηγαίνω στη Λάρισα, είναι η γιαγιά μου και τα ξαδέρφια μου, το σπίτι είναι απέναντι από το Βερόπουλο. Έχω δει εκεί κάποτε να πετάνε δυο αλεξίπτωτα.
Τελευταία φορά που πετάξαμε ελεύθερο, ήταν το καλοκαίρι στην Αυστρία, όπου ήμασταν για 2 εβδομάδες εκεί.
Δύο φορές πέταξα με μηχανή διπλό, ήταν με τον Armin το οποίο μοτέρ το δανειζότανε από ένα φίλο του.
Ναι, πηγαίνω στη Λάρισα, είναι η γιαγιά μου και τα ξαδέρφια μου, το σπίτι είναι απέναντι από το Βερόπουλο. Έχω δει εκεί κάποτε να πετάνε δυο αλεξίπτωτα.
-
Μαρία - Friend
Γιά σας παιδιά, τώρα με το κρύο που δεν πετάμε το στρώσαμε στην συζήτηση.
Μαρία εγώ ειμαι ο Ντίνος απο τον Βόλο φίλος του Βασίλη και ολης της παρέας.Είμαστε μεγάλη παρέα, παραμοτεράδες απ όλη την Ελλάδα. Οταν ξανοίξει ο καιρός να ελθεις να σε γνωρίσουμε. Η συμετοχή κοριτσιών στο παραμοτέρ θα ομορφήνει πολύ το αθλημα.
Μαρία εγώ ειμαι ο Ντίνος απο τον Βόλο φίλος του Βασίλη και ολης της παρέας.Είμαστε μεγάλη παρέα, παραμοτεράδες απ όλη την Ελλάδα. Οταν ξανοίξει ο καιρός να ελθεις να σε γνωρίσουμε. Η συμετοχή κοριτσιών στο παραμοτέρ θα ομορφήνει πολύ το αθλημα.
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
Γεια σου Ντίνο με μεγάλη μου χαρά να σας συναντήσω όταν θα πετάξετε, θα προσπαθήσω να είμαι Λάρισα και πιστεύω να σας δω πριν ανοίξει ο καιρός γιατί όταν ανοίξει ο καιρός πιθανόν να είμαι στην Αγγλία ξανά, δλδ περιμένω απάντηση για δουλειά από στιγμή σε στιγμή. Σήμερα μίλησα με τον Βασίλη στο τηλέφωνο, πιθανόν να έρθω το άλλο σαββατοκύριακο στη Λάρισα, <θα ερχόμουνα αύριο αλλά υπάρχει περίπτωση να μην έχει καλό καιρό>
Πάντως είναι σίγουρο ότι, σύντομα θα πετάμε παρέα και από ότι έμαθα θα είμαι και η πρώτη γυναίκα
Πάντως είναι σίγουρο ότι, σύντομα θα πετάμε παρέα και από ότι έμαθα θα είμαι και η πρώτη γυναίκα
-
Μαρία - Friend
-
dinoshaidutis - Friend
- Δημοσ.: 435
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση