ΜΑΓΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ

ΜΑΓΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ

Δημοσίευσηαπό vasilis » Κυρ Νοέμ 14, 2010 4:49 pm

Πέρισυ το καλοκαίρι είχα πάει με το Camper μου για Σ/Κ πτήση στη Κατερίνη
και,, να σου τηλέφωνο ο Ακράτητος!!
- που είσαι ρε θερείο για να έρθω πετώντας? μου λέει
- έλα Κατερίνη. του λέω
Μετά απο 3-4 ώρες και λίγο πριν βραδυάσει προσγειώνετε στη Λεπτοκαρυά έχοντας μαζί του ένα κοινό sleeping-bag.
Το camper μου ήταν μικρό, δεν χωρούσε 2 ατομά και ο Ακράτητος σκόπευε να κοιμηθεί με θέα τα αστέρια στη παραλία
και για μαξιλάρι το αλεξίπτωτο.
Το πρωί πάνω στο καφέ μηλούσαμε οτι θα έπρεπε να το είχαμε προβλέψει και να είχα φέρει μια σκηνή στο camper μου,
λέγαμε ακόμα και για το πως θα μπορούσαμε να βρούμε μία πολύ μικρή ατομική σκηνή 2-3 κιλά
για να την έχει μαζί του, να ταξιδεύει με το παραμοτέρ και να είναι άρχοντας.

Το τελευταίο καιρό έχω πορωθεί άσχημα με το Ultralight BackPacking και για καλή μου τύχη στη Ιαπωνία υπάρχει ο πιό
ελαφρύς εξοπλισμός του κόσμου.

Έχω φτιάξει ένα πλήρης εξοπλησμό για trecking που ζυγίζει μόλις 5,5 κιλά μαζι με τα ρούχα,
και νομίζω οτι τώρα έχω πιο πολλά πράγματα απο όσα είχα με το camper μου.

ιδέες για εξοπλισμό θα βάλω σύντομα στο www.paramoter.com αλλά τώρα πάρτε ένα μικρό δείγμα εδώ για το πως
ένα cross-country μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρον μόνο με 1kg επιπλέον
και μέγεθος όσο ένα εφεδρικό
Εικόνα
free image host
Τελευταία επεξεργασία από vasilis και Κυρ Νοέμ 14, 2010 4:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vasilis
Friend

Δημοσ.: 289

Επιστροφή στο Συζητήσεις

• Συνολικά υπάρχουν 27 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 27 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
  • Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 605 την Κυρ Ιουν 02, 2024 10:55 pm
  • Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες