Πρώτη πτήση!!
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Πρώτη πτήση!!
Καλημέρα σε όλους
Βασικά μπράβο για την προσπάθεια που κάνετε για την εξάπλωση της τρέλας!!
Είμαι νέος πιλότος και εδώ και μια βδομάδα επέστρεψα Κέρκυρα από το εξωτερικό όπου και κόλλησα το μικρόβιο.
Μέχρι τώρα και λόγο καιρού δεν έχω καταφέρει να πετάξω στην Κέρκυρα αλλά σήμερα η μέρα φαίνεται ιδανική οπότε πάω να ετοιμάσω εξοπλισμό και γύρο στις 3 να δοκιμάσω την πρώτη μου πτήση στα πάτρια εδάφη!!
Ο εξοπλισμός μου είναι ένα WALKERJET RR και ένα φτερό EDEL COMFORT.
Για περισσότερα και εντυπώσεις μετά την πτήση
Βασικά μπράβο για την προσπάθεια που κάνετε για την εξάπλωση της τρέλας!!
Είμαι νέος πιλότος και εδώ και μια βδομάδα επέστρεψα Κέρκυρα από το εξωτερικό όπου και κόλλησα το μικρόβιο.
Μέχρι τώρα και λόγο καιρού δεν έχω καταφέρει να πετάξω στην Κέρκυρα αλλά σήμερα η μέρα φαίνεται ιδανική οπότε πάω να ετοιμάσω εξοπλισμό και γύρο στις 3 να δοκιμάσω την πρώτη μου πτήση στα πάτρια εδάφη!!
Ο εξοπλισμός μου είναι ένα WALKERJET RR και ένα φτερό EDEL COMFORT.
Για περισσότερα και εντυπώσεις μετά την πτήση
Εάν ο θεός δεν ήθελε να πετάμε θα μας είχε δώσει ρίζες
- Filip
- Friend
- Δημοσ.: 5
Καλημερα και σε σενα.
Καλώς ορισες
Και εδω στην Βέροια ο καιρός ειναι πολυ καλός αλλα και πολυ κρύο.
Θα το σκεφτώ!!!!
Καλώς ορισες
Και εδω στην Βέροια ο καιρός ειναι πολυ καλός αλλα και πολυ κρύο.
Θα το σκεφτώ!!!!
debill.FlyProducts Top80 Advance E5 28
http://www.livetrack24.com
Το paramoter είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας στην πλάτη του πιλότου για να τον κρατάει δροσερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί όταν σταματήσει να γυρνά ο ανεμιστήρας ο πιλότος ιδρώνει!!
http://www.livetrack24.com
Το paramoter είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας στην πλάτη του πιλότου για να τον κρατάει δροσερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί όταν σταματήσει να γυρνά ο ανεμιστήρας ο πιλότος ιδρώνει!!
-
debill - Site Admin
- Δημοσ.: 195
Τελικά η πρώτη μου πτήση έγινε προχτές μετά από πολλά βάσανα (προβλήματα με την μεμβράνη του καρμπυρατέρ και την μίζα).
Μόνο για μίση ώρα ( γιατί νύχτωνε) αλλά ήταν όλα τα λεφτά!! Το να πετάς δίπλα στην θάλασσα είναι απλά φανταστικό.
Άντε να τελειώσουν οι βροχές να συνεχίσω
Καλές πτήσεις σε όλους
Μόνο για μίση ώρα ( γιατί νύχτωνε) αλλά ήταν όλα τα λεφτά!! Το να πετάς δίπλα στην θάλασσα είναι απλά φανταστικό.
Άντε να τελειώσουν οι βροχές να συνεχίσω
Καλές πτήσεις σε όλους
- Filip
- Friend
Γεια σου filip
Filip γεια σου. Ειμαι ο χαρης.Σε καλοσωριζω στην παρεα μας.Πες μας για σενα περισσοτερα.Που εμαθες παραμοτορ? Ξερεις τον Διονυση απο την Λευκιμη?Στειλε καμια φωτο να δουμε.Θα ερθεις προς τα κατω? Τι σκεφτεσαι για την συναντηση μας? Εισαι μεσα?
HARRIS
-
harris - Friend
- Δημοσ.: 147
Καλημέρα
Παραμότορ έμαθα στην Τσεχία φέτος τον χειμώνα. Συνολικά ασχολούμαι περίπου τρεις μήνες. Για την συνάντηση ψήνομαι παρά πολύ και είναι πολύ καλή ιδέα. Αρκεί να μην είναι καλοκαίρι γιατί λόγο δουλειάς δεν γίνετε.
Χάρη, για τον Διονύση που είπες μου ξαναείπαν πρόσφατα εδώ στην Κέρκυρα αλλά λόγο του ότι μένω στην ακριβώς απέναντι πλευρά του νησιού δεν τον ξέρω. Εάν έχεις τίποτα πληροφορίες πες μου.
Για Φώτο δεσμεύομαι την επόμενη φορά που θα το συναρμολογήσω για πτήση.
Και τώρα που εγώ έκανα την εξομολόγηση μου, σειρά σας. Πως ξεκινήσατε? Πόσο καιρό? Κτλ…
Παραμότορ έμαθα στην Τσεχία φέτος τον χειμώνα. Συνολικά ασχολούμαι περίπου τρεις μήνες. Για την συνάντηση ψήνομαι παρά πολύ και είναι πολύ καλή ιδέα. Αρκεί να μην είναι καλοκαίρι γιατί λόγο δουλειάς δεν γίνετε.
Χάρη, για τον Διονύση που είπες μου ξαναείπαν πρόσφατα εδώ στην Κέρκυρα αλλά λόγο του ότι μένω στην ακριβώς απέναντι πλευρά του νησιού δεν τον ξέρω. Εάν έχεις τίποτα πληροφορίες πες μου.
Για Φώτο δεσμεύομαι την επόμενη φορά που θα το συναρμολογήσω για πτήση.
Και τώρα που εγώ έκανα την εξομολόγηση μου, σειρά σας. Πως ξεκινήσατε? Πόσο καιρό? Κτλ…
- Filip
- Friend
Καλώς τον
Γεια χαρά και καλώς ήλθες στην παρέα κι από ‘μένα Filip. Πετούσα μέχρι πρόσφατα κι εγώ με Walkerjet κι επειδή είμαι αρκετά ευχαριστημένος σκέφτομαι να ξαναπάρω. Έχω όμως αρκετούς ενδοιασμούς σχετικά με την εξυπηρέτηση από την Walkerjet πριν και μετά την πώληση. Δεν μπόρεσα να τους βρω όποτε τους χρειαζόμουνα είτε κατευθείαν είτε μέσω του dealer τους εδώ στην Θεσσαλονίκη. Τα πράγματα δυσκολεύουν τώρα περισσότερο με τους κατ΄ αποκλειστικότητα δικούς τους κινητήρες. Θέλω να μου πεις αν έχεις τίποτα άκρες στην Τσεχία για επαφές μαζί τους και πως τα βλέπεις τα πράγματα.
Με Walkerjet πετάει επίσης και ο Ξάνθος στην Ξάνθη, νομίζω με Apache.
Με το Μοτέρ σου τι προβλήματα έχεις; Μεμβράνες από Walbro βρίσκουμε έυκολα ειδικά από Ιταλία που είσαι και δίπλα. Το μοτέρ το πήρες καινούριο; Πόσο;
Άντε και καλές μπύρες
Με Walkerjet πετάει επίσης και ο Ξάνθος στην Ξάνθη, νομίζω με Apache.
Με το Μοτέρ σου τι προβλήματα έχεις; Μεμβράνες από Walbro βρίσκουμε έυκολα ειδικά από Ιταλία που είσαι και δίπλα. Το μοτέρ το πήρες καινούριο; Πόσο;
Άντε και καλές μπύρες
-
kozi - Friend
- Δημοσ.: 11
Φιλε kozi,
Το δικό μου το πήρα μεταχειρισμένο. Είναι μοντέλο 2005 και με λίγες ώρες πτήσεις γιατί το πήρα από γνωστό. Πήγε γύρω στα 3200 εύρο. Καινούριο το συγκεκριμένο δεν υπάρχει πια γιατί είναι από τα τελευταία που έβγαλαν πριν αλλάξουν τους κινητήρες (simonini) με τους δικούς τους.
Τώρα το RR καινούργιο στην Τσεχία πάει γύρο στα 4000 – 4200 εξαρτάται από την τιμή του νομίσματος τους.
Με τους καινούργιους κινητήρες όμως έχουν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας Και γενικά ακούγονται άσχημα σχόλια. Πιστεύω ότι χρειάζονται τουλάχιστον 2 χρόνια εξέλιξης για να τα ξεπεράσουν.
Τώρα στην Τσεχία από καινούργια οι περισσότεροι προτιμάνε τα Νirvana. Γενικά υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και οργάνωση γύρω από το παραμοτορ. Να φανταστείς ότι έχουν γύρω στους 5-6 κατασκευαστές σε μια χώρα με πληθυσμό σαν την Ελλάδα.
Άκρες στην Τσεχία έχω αρκετές καθώς πάω κάθε χειμώνα. Εάν χρειάζεσαι κάτι πες μου.
Μεμβράνες για το walbro βρήκα αμέσως από ένα φίλο που ασχολείται με γεωργικά μηχανήματα . Νομίζω από Θεσσαλονίκη τις παρήγγειλε. Ετοιμοπαράδοτες!! τις είχα μετά από δυο μέρες. Ευτυχώς που τα walbro χρησιμοποιούνται σε διάφορα πριόνια και χορτοκοπτικά!
Το δικό μου το πήρα μεταχειρισμένο. Είναι μοντέλο 2005 και με λίγες ώρες πτήσεις γιατί το πήρα από γνωστό. Πήγε γύρω στα 3200 εύρο. Καινούριο το συγκεκριμένο δεν υπάρχει πια γιατί είναι από τα τελευταία που έβγαλαν πριν αλλάξουν τους κινητήρες (simonini) με τους δικούς τους.
Τώρα το RR καινούργιο στην Τσεχία πάει γύρο στα 4000 – 4200 εξαρτάται από την τιμή του νομίσματος τους.
Με τους καινούργιους κινητήρες όμως έχουν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας Και γενικά ακούγονται άσχημα σχόλια. Πιστεύω ότι χρειάζονται τουλάχιστον 2 χρόνια εξέλιξης για να τα ξεπεράσουν.
Τώρα στην Τσεχία από καινούργια οι περισσότεροι προτιμάνε τα Νirvana. Γενικά υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και οργάνωση γύρω από το παραμοτορ. Να φανταστείς ότι έχουν γύρω στους 5-6 κατασκευαστές σε μια χώρα με πληθυσμό σαν την Ελλάδα.
Άκρες στην Τσεχία έχω αρκετές καθώς πάω κάθε χειμώνα. Εάν χρειάζεσαι κάτι πες μου.
Μεμβράνες για το walbro βρήκα αμέσως από ένα φίλο που ασχολείται με γεωργικά μηχανήματα . Νομίζω από Θεσσαλονίκη τις παρήγγειλε. Ετοιμοπαράδοτες!! τις είχα μετά από δυο μέρες. Ευτυχώς που τα walbro χρησιμοποιούνται σε διάφορα πριόνια και χορτοκοπτικά!
- Filip
- Friend
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
- Νέες δημοσιεύσεις
- Αναπάντητες δημοσιεύσεις
- Μέλη σε σύνδεση